Alo/A.J. LJUBILA TATINE KOLEGE Topalkova ćerka je imala više momaka iz pevačke branše, a ovo je spisak onih sa kojima su je povezivali! 18:50 Vip 0
Alo/M.Đ./A.J. "POGREŠNI" Barbara Bobak okupila estradu na promociji nove pesme, kolege nisu krile oduševljenje, a pevačica priznala: Ova pesma je sve što sam ja! 22:51 Vip 0
Alo/N.D. POZNATI NA AERODROMU Evo kako naše najveće zvezde izgledaju bez šminke i scenske garderobe (FOTO) 09:48 Vip 0
24sedam/Alo/N.D. UBILA BIH KOLEGE KOJE U 60 GODINA NEMAJU SVOJ STAN! Pevačica zgrozila izjavom, niko ne može da veruje da je ovako nešto izgovorila 11:50 Vip 0
Rts/Alo/N.D. UMRO ČUVENI PEVAČ I KOMPOZITOR Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja, a po ovoj pesmi ćemo ga pamtitii! 13:19 Vip 0
Alo/N.D. "ON JE PEVAČ, NIKADA NE BIH BILA SA NJIM" Ovo je tajna upoznavanja Slobe Vasića sa suprugom 11:10 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. ŠOK SPOJ Luk Blek upoznao Mitra Mirića, pa mu krišom dao ceduljicu na kojoj je pisalo ovo! 13:25 Vip 0
SEĆATE GA SE IZ "PINKOVIH ZVEZDICA" Sa šest godina je zapevao i oduševio Srbiju, a evo kako danas izgleda mali Ljuba Stanković 20:16
Skandal/Alo/N.D. "PROPAO JE, ON JE OBIČNA BUDALA" Đani šokirao izjavom, bez blama izvređao poznatog kolegu, novi estradni rat na pomolu! 09:20 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. SKUPO IH JE KOŠTALA TUĐA NEMARNOST Saša i Dejan Matić nisu rođeni bez vida, sada su objasnili šta se desilo 11:20 Vip 0
Alo/N.D. PREMINULI OD KARCINOMA PLUĆA Od opake bolesti bolovale su mnoge javne ličnosti, a evo kako su prepričali poslednje dane 15:00 Vip 0
Grand/Alo/N.D. OPLEO PO MLAĐIM KOLEGAMA Ivan žestoko osudio pevače koji na nastupima rade ovo: Izvoli, pokaži se! 14:55 Vip 0
Alo POČELO JE GLASANJE STRUČNOG ŽIRIJA! Situacija se zahuktava, sve smo bliži proglašenju pobednika! 00:05 Vip 0
Alo/N.D. OVO SU ČLANOVI STRUČNOG ŽIRIJA Oni će noćas ocenjivati pevanje takmičara, evo o kome je reč! 23:59 Vip 0
Alo/N.D. PESMA NOSI JAKU PORUKU Momci iz grupe "Duo Grand" oduševili javnost, a evo šta poručuju 22:38 Vip 0
Alo/N.D. PROZVALA FINALISTE Oglasila se Marija Šerifović, brutalno ponizila ovogodišnje takmičare PZE (FOTO) 22:22 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. "KADA ĐOLE HOĆE, JA SPAVAM" Vesna progovorila o bračnom životu, evo šta joj muž najviše zamera, šok priznanje 18:20 Vip 0
Alo/N.D. O LAPSUSU MILANA MARIĆA BRUJE DRUŠTVENE MREŽE Tokom druge polufinalne večeri glumac je uradio nešto neočekivano (VIDEO) 14:35 Vip 0
Alo/N.D. SVI DETALJI PESME ZA EVROVIZIJU Ovi takmičari su oduševili nastupom, poznata imena nisu prošla dalje, a o Mariću su svi pričali! 08:15 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
SKOČIO NA TERORISTU I OTEO MU PUŠKU Dramatičan snimak nakon pucnjave u Sidneju, najmanje 10 mrtvih 11:07 Vesti 0
RUSI UPALI U KUPJANSK NA MALA VRATA Ukrajinski "Ahil" uništio tajni prolaz za infiltraciju ljudstva (VIDEO) 09:05 Vesti 0
ŽENA ČUVALA PARKING ZA MUŽA, A ONDA JE VOZAČ DRUGOG AUTA URADIO OVO Sekunda koja je zapalila internet! (VIDEO) 09:41 Razonoda 0
ŽELELI SU PO SVAKU CENU DA IZBEGNU ORLOVE "Amerikanci se plašili Srbije, navijali protiv, sve zbog Jokića" 10:04