O LAPSUSU MILANA MARIĆA BRUJE DRUŠTVENE MREŽE Tokom druge polufinalne večeri glumac je uradio nešto neočekivano (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

I za drugo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju 2023", koje se održalo sinoć, voditelji Milan Marić i Dragana Kosjerina ponovo su zablistali na sceni.

Dragana Kosjerina i Milan Marić otvorili su i sinoćno, drugo po redu, polufinale, a pojavili su se u elegantnim odevnim kombinacijama.

Međutim, u trenutku kada su čitali ko je među finalistima, Marić je požurio, pa je izgovorio reč Hurricane, pre nego što je Dragana Kosjerina trebala da pročita koji finalista prolazi dalje.

- Evo su nam polako devojke, stižu Hurricane - rekao je Marić par sekundi pre samog proglašenja, dok je Kosjerina tek počela da čita ko će proći dalje.

- Evo stižu nam devojke, stižu nam finalisti. Idemo dalje - kazala je Kosjerina.

- Sada idemo na peto mesto. Kompozicija pod rednim brojem jedan, Hurricane sa kompozicijom "Zumi, zimi, zami" - izgovorio je voditelj, a ovo nije promaklo oštrom oku i sluhu ljudi sa društvenih mreža.

Podsetimo, drugo polufinale muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju 2023", na kojem je nastupilo 16 izvođača, a osam prošlo u finale, održalo se sinoć.

Nakon glasašnja publike i žirija, voditelji Dragana Kosjerina i Milan Marić saopšili su ko je prošao u veliko finale, koje se održava u subotu: Frajle, Nadia, Filari, Gift, Hurricane, Džipsi, Zejna i Duo Grand.

Dalje nisu prošli Igor Vins i Bane Lalić, Erget, Eegor, Jelena Vlahović, Ivona, Milan Bujaković, Zoran Todorović i Sanja Anastasija, Anđela i Doris Milošević.

Ovogodišnja Evrovizija održaće se u Liverpulu u velikoj Britaniji 9., 11. i 13. maja, a sinoć je, podsetimo, svoj plasman u finale obezbedilo osam učesnika "Pesme za Evroviziju": Stefan Shy, Princ od Vranja, CHEGI & Braća Bluz bend, Boris Subotić, Luka Blek, Filip Baloš, Nađa i Emphaty Soul Project, koji će se, zajedno sa sinoćnim finalistima, boriti za odlazak na veliko takmičenje.

PROGOVORILA O OPAKOJ BOLESTI Milena Ćeranić se povukla sa estrade u jeku popularnosti, prošla je kroz pakao i imala je 43 kilograma!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading