Alo/K.S. OTKRIVENO IME NASLEDNICE! Relja i Nikolija prvi put posle 7 meseci progovorili kako im se zove drugo dete, ima jako značenje i poruku! 11:37 Vip 1
Alo/I.G. ELITNI ODREDI ŽARILI SU I PALILI SCENOM! Gde je i šta danas radi Vlada Matović za kojim su devojke ludele! (FOTO) 18:37 Vip 0
Alo/I.G. RELJA POPOVIĆ ZAVRŠIO U SUZAMA! Poznati pevač progovorio o bolnim gubicima i ganuo sve emotivnom pričom! 11:29 Vip 0
Blic/Alo.rs/D. I. DA SAM KIKIRIKI PRODAVALA, ISTO BIH IMALA Vesna Zmijanac tvrdi da joj je dosta javnog života! 21:38 Vip 0
IDJ/Alo.rs/D. I. NA SAHRANI SAM PITAO KOME JE GORE Relja Popović progovorio o smrti oca i optužbama da je krio svoje albansko prezime! 18:27 Vip 0
Alo/Đ.M. UDARILI SU MI NA DECU, NISAM VIŠE MOGAO DA ĆUTIM! Relja prvi put uživo u emisiji progovorio o stravičnim pretnjama koje dobija, pevač slomljen! 23:01 Vip 0
Story/Alo/D.S. UPUCAN PIŠTOLJEM U STOMAK Relja ispričao detalje stravične nesreće, za dlaku izbegao smrt! 21:09 Vip 0
Najžena.rs DIVA BIVŠE JUGOSLAVIJE Nosila je prepoznatljivo PREZIME, bila je majka poznatog SRPSKOG REPERA, a evo čime se bavila! (FOTO) 12:00
24sedam/Alo/K.G. VESNA ZMIJANAC BURNO REAGOVALA Pevačica ne sme da komentariše Reljine eksplicitne scene u seriji! 09:55 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. ŽESTOK SE*S SA MAKEDONKOM! Reljina vrela akcija podićiće veliku prašinu, a kako li će tek Nikolija da reaguje na ovo 21:20 Vip 0
Alo.rs/D. I. SKANDAL! POJAVILA SE SLIKA RELJE POPOVIĆA I TARE SIMOV Da li Nikolija zna za ovo? 11:30 Vip 0
Blic/Alo/K.G. DISKRIMINACIJA POSTOJI Hana Selimović o biranju uloga, honoraru i predrasudama o Relji Popoviću! 21:27 Razonoda 0
Blic/Alo/D.S. VIŠE I NE BROJIM KOLIKO NEKRETNINA IMAM! Vesna Zmijanac progovorila o imovini i privatnom životu: Muškarci ne smeju da mi se udvaraju! 23:14 Vip 3
Alo/I.G. OGLASILA SE PEVAČICA! Jedna fotografija rešila misteriju! Evo u kakvim su odnosima Relja, Vesna i Nikolija 19:38 Vip 0
Telegraf.rs/Alo.rs/D. I. ISPRIČALI SMO ŠTA SMO IMALI Vesna Zmijanac se oglasila nakon što je na aerodromu ostavila Nikoliju i Relju i otišla sama! 14:19 Vip 0
Kurir/Alo.rs/D. I. VESNA ZMIJANAC BEŽALA OD ĆERKE I ZETA Pevačica se krila na aerodromu, pravila se da ne poznaje Nikoliju i Relju! 09:33 Vip 0
Blic/Alo/K.G. SAMO U OVIM SITUACIJAMA VESNA ČUVA UNUKE Nikolija iskreno o tome ko joj najviše pomaže oko dece 22:18 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
USVOJENA REZOLUCIJA PROTIV RUSIJE GS UN o "Povratku ukrajinske dece", Rusi odgovorili: Laži i licemerje 10:54 Vesti 0