Blic/Alo/N.D. PODRŽAVAM JE, SVI SMO PLAKALI Nikolija Jovanović otkrila planove za leto, pa progovorila o odnosu sa majkom, Vesnom Zmijanac 07:00 Vip 0
Alo/A.J. ŽESTOKA SVAĐA Relja Popović ponizio Teodoru usred emisije, Džehva se pravdala, on joj još jače uzvratio 15:14 Vip 2
Alo/N.D. NE BIH MOGLA DA BUDEM NAŠMINKANA SVAKI DAN Nikolija ponovo promenila boju kose, pa progovorila o stilu i navikama (FOTO) 10:05 Vip 0
M. Č. ALO! SAZNAJE Vesna Zmijanac za stan pukla 350.000 evra, a evo i na kojoj lokaciji se nalazi papreno skupa nekretnina pevačice 07:00 Vip 1
Alo/N.D. CRNA KRATKA HALJINA, DUBOKI DEKOLTE... Nikolija raspametila pratioce, pozirala u miniću (FOTO) 14:45 Vip 1
Alo/N.D. SE*SI BARBIKA Nikolija Jovanović pozirala u crnom kožnom brushalteru, zapalila društvene mreže (FOTO) 16:20 Vip 1
Kurir/Alo/J.J. OTKRIVEN NAPADAČ NA TIKTOKERA Izbačen iz takmičenja zbog nasilja, Relja mu bio mentor, a evo koju poznatu pevačicu je nazvao k*rvom 13:55 Vip 0
Alo/J.J. MALO KO JE OVO ZNAO Poznata pevačia rođena je u Nikšiću, a evo koliko sad ima godina 08:15 Vip 0
Alo/J.J. FIZIČKI OBRAČUN NA NASTUPU PEVAČA Snimak Relje Popovića je već uveliko postao viralan, komentari se samo nižu (VIDEO) 16:45 Vip 0
Alo/K.G. NIKOLIJA PROGOVORILA Pevačica otkrila zašto se nikada nije udala za Relju, pa sve šokirala 08:10 Vip 0
Alo/K.G. LJUBAV NIJE DOVOLJNA Nikolija bez dlake na jeziku otkrila sve o odnosu sa Reljom 13:20 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. ŠOKANTNO PRIZNANJE! Vesna Zmijanac stavila tačku na glasine o odnosu sa Reljom, nikad otvorenije o tome kako se slažu! 09:37 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. ESTRADA ŽESTOKO OSUDILA MMA BORCA! Pretio je Jovani Jeremić batinama, a Relja mu je sada poslao brutalnu poruku! 08:29 Vip 2
Republika/Alo/A.M. RELJA PRVI PUT O SVAĐI SA TAŠTOM! Reper je otkrio i kako se Nikolija oseća, ali i šta ga nije poslušala! 22:00 Vip 1
Story/Alo/A.M. NEMAM ČEGA DA SE STIDIM! Nikoliju osuđuju što se slika gola, a ima decu, ovako im je zapušila usta! 20:00 Vip 0
Alo/J.J. IZVINI LJUBAVI ŽURILA SAM! Nikolija i Relja se oglasili na društvenim mrežama sa jasnom porukom za sve: Red je da znam! (FOTO) 17:59 Vip 1
Star/Alo/J.J. NIKOLIJA NAPUSTILA RELJU?! Pokupila je decu i otišla kod Vesne na Bukulju, postoji li krivac za ovo? 17:39 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. RELJA OSTAO ZBUNJEN KAD SU MU SPOMENULI VESNU ZMIJANAC! Na pitanje zašto nije bio na koncertu svoje tašte Popović odgovorio krajnje čudno! 21:40 Vip 0
Blic/Alo/I.G. VESNA ODRŽALA KONCERT, OD RELJE I NIKOLIJE NI TRAGA NI GLASA! Pevačica pred nastup otkrila razlog zbog koga ćerka i zet nisu došli da je podrže! 21:45 Vip 0
Alo/Đ.M. SKANDAL! Relja Popović divljao po centru Beograda, snimak pevača kako vozi u suprotnom smeru razbesneo javnost! (VIDEO) 13:05 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
USVOJENA REZOLUCIJA PROTIV RUSIJE GS UN o "Povratku ukrajinske dece", Rusi odgovorili: Laži i licemerje 10:54 Vesti 0