Alo/A.J. HITNO OPERISAN Pobednik "Zvezda Granda" se oglasio i otkrio šta se desilo, glava u zavojima! 17:03 Vip 0
Promo Operacija i lečenje hemoroida, uklanjanje papiloma i pilonidalni sinus (urasla dlaka) 16:46 Žena 0
Informer/Alo/E.B. HITNO HOSPITALIZOVAN POBEDNIK "ZVEZDE GRANDA" Morao odmah na operaciju, glava mu cela u zavojima (FOTO) 14:10 Vip 0
Alo/A.J. HITNA OPERACIJA Naša poznata pevačica obolela od retkog sindroma, oduzele joj se obe ruke, izgubila svaki osećaj! 16:55 Vip 0
Blic/Alo/B.S. JOŠ MALO I GOTOVO Darko Lazić pokazao kako izgleda rana nakon operacije, uskoro skida konce (FOTO) 14:00 Vip 0
Alo/A.J. PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA NAKON UKLANJANJA VIŠKA KOŽE Pevač ne može da sakrije oduševljenje, pohvalio se novim izgledom! (FOTO) 20:40 Vip 0
Alo/A.J. DARKO LAZIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE Pevač konačno uživa sa suprugom, a evo čime ga je obradovala! (FOTO) 19:40 Vip 0
Blic/Alo/A.J. KOMŠILUK PROGOVORIO O OPORAVKU VESNE ZMIJANAC Otkrili da li su videli pevačicu, a samo njemu je dozvolila da je posećuje! 18:20 Vip 0
Alo/N.D. ŠOKIRALA FANOVE Uki Ku objavila fotografije iz bolničkog kreveta, za novi nos je iskeširala 7.000 evra, a sada je progovorila o operaciji grudi: Imam ožilke! 11:00 >> 11:01 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. "PEVAO SAM I NA OPERACIONOM STOLU" Muharem Serbezovski planira da napusti pevanje, pa otkrio šta mu je Sinan rekao pred smrt, naježićete se od ovih reči! 19:10 Vip 1
Alo/N.D "KONCI ĆE MI PUĆI" Darko Lazić se oglasio iz bolnice, prolazi kroz agoniju nakon operacije zatezanja kože, doživeo je još jednu nezgodu! 07:35 Vip 0
Alo/V.Đorđević IZBEGAO SMRT ZA DLAKU Darko Lazić se ne smiruje, a ovo što je sada uradio razbesnelo je sve! 09:00 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. SA SAMO DEVET GODINA OSTALA JE BEZ MAJKE Krstinja otvorila dušu i otkrila koliki bol nosi u sebi 13:00 Vip 0
Alo/E.B. SORAJA VUČELIĆ PRE SVIH OPERACIJA Od ružnog pačeta do labuda, ni rođena majka je ne bi prepoznala, promenila lični opis!, šok fotke! (FOTO) 22:48 Vip 0
alo.rs OTIŠLA NA PODIZANJE ZADNJICE, PA SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU "Osetila sam se tako posramljeno" 15:02 Žena 0
Alo/V.Đ. IVO, ODLEPI SI*E! Grgurićeva stavila nove implante, fanovi joj poručili da se unakazila 08:00 Vip 0
Alo/A.J. OTKRIVENA JOJ CISTA NA MOZGU Bivša zadrugarka morala na hitnu operaciju, pa sada priznala: Leva strana lica je mogla da mi bude paralisana! 14:25 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/A.J. "NE OSEĆAM NOGE" Bivša zadrugarka hitno operisana, a sada se oglasila i otkrila šta su joj odstranili 10:18 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26