OTIŠLA NA PODIZANJE ZADNJICE, PA SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU "Osetila sam se tako posramljeno"
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Žena koja je odletela u Brazil na operaciju podizanja zadnjice bila je zapanjena kada joj je tokom pregleda pre operacije rečeno da ne može da dobije odobrenje za operaciju.

Eni je podelila video na TikTok-u u kojem je objasnila situaciju zbog koje se osećala „potpuno posramljeno“ i kao da je „napravila budalu“ od sebe, prenosi The Sun.

"Zakazala sam termin za operaciju, odletela sam u Brazil da uradim sve zdravstvene testove, srce, krv, sve. Krvni nalaz je bio dobar i onda sam otišao kod kardiologa da vidim da li je sve u redu. Pogledao mi je krvne pretrage koje ja nisam ni pročitala jer sam mislila da nema potrebe. Proverio mi je srce i rekao: "Sve je u redu, samo gledam druge stvari", rekla je Eni na snimku.

OTIŠLA NA PODIZANJE ZADNJICE, PA SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU

Foto: printscreen/TikTok

 


Tada ju je doktor pitao da li je pogledala krvnu sliku, na šta je ona rekla da nije, jer je znala da je dobro. Tada joj je rekao da ne može da odobri ovu operaciju. Kaže da je odmah pomislila na najgore, odnosno da je jako bolesna. Ali doktor joj je tada rekao da je trudna, i to više od dva meseca, sudeći po količini hormona trudnoće u njenoj krvi.

"Mama je sedela pored mene, a ja sam rekla da mislim da sam dobro jer sam popila tabletu za dan posle. Osećala sam se tako posramljeno i šokirano", dodala je Eni.


"Prokletstvo, to je najskuplji test za trudnoću za koji sam ikada čuo. Letovi, hotel i sve", prokomentarisao je snimak jedan korisnik.

Eni je odgovorila: "Došla sam kući bez novca i trudna". "Pilula za jutro posle ne deluje ako već ovuliraš", dodala je druga osoba, a Eni je odgovorila da bi to trebalo da se sete i devojke koje su gledale njenu priču.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading