NIKAD VIĐENA FOTKA VERICE RAKOČEVIĆ! Kažu da je bila fatalna, a ovakvu je do sada niste videli, mreže gore! 07:35 Vip 0
OVO JE MAJKA VELJKA KUZMANČEVIĆA! Od Verice je mlađa dve godine, a evo kako je reagovala kad je saznala za njihovu vezu! 07:15 Vip 0
OVO JE PRVI MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ! Direktor je kompanije i živi u Londonu, a njihova ćerka je ova poznata dama! 20:30 Vip 0
POSLAO MI JE PORUKU NA FEJSU Verica Rakočević progovorila o detaljima odnosa sa Veljkom, ovo niko nije očekivao! 18:30 Vip 0
OGLASIO SE VETERINAR NAKON SKANDALA NA AVALI Komšija Verice Rakočević razvezao jezik: Psovao sam svoju ženu, a ne njih! 17:50 Vip 0
VERICA OTKRILA DA LI SE SELI IZ PORODIČNE KUĆE Nakon stravičnog napada Rakočevićeva donela odluku: Ovaj dom sam gradila 11 godina... 15:30 Vip 0
ON JE NAPRAVIO HAOS U DOMU VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko objavio fotografiju komšije koji je izazvao incident: Uputio nam je pretnje smrću! 14:00 Vip 0
"VERICA JE JAKO UZNEMIRENA" Oglasio se Veljko Kuzmančević nakon skandala u njihovom domu: On je dobio krivičnu prijavu! 10:50 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE VERICE RAKOČEVIĆ NAKON INCIDENTA! Posle jezivih pretnji, modna kreatorka zabrinuta: Godinu i po dana traje pakao! 10:25 Vip 0
VERICA RAKOČEVIĆ PRODALA TRI STANA! Sudsko poravnanje ju je potpuno slomilo, bivšem mužu dala pola novca 08:51 Vip 0
OVO JE VILA VERICE RAKOČEVIĆ GDE SE DOGODIO INCIDENT! Komšija im jezivo pretio, a evo šta su nekad pričali o paru 08:10 Vip 0
"APELUJEM NA NADLEŽNE ORGANE, PRETIO JE" Policija intervenisala u domu Verice Rakočević: Gospodin je pijan! 07:30 Vip 0
"REVIJA VIŠE NEĆE BITI" Verica Rakočević zabrinula javnost, a onda poručila: Ovde čim pređeš 40 si baba! 17:45 Vip 0
VERICA RAKOČEVIĆ POKAZALA TELO U OSMOJ DECENIJI Modna kreatorka pleni izgledom, objavila vrelu fotografiju 10:15 Vip 0
POŠTOVAĆU NJEGOVU ODLUKU! Verica Rakočević progovorila o razvodu od tri decenije mlađeg supruga 13:35 Vip 0
KAŽU DA JE SA MNOM ZBOG PARA, ALI JA GA IPAK IZDRŽAVAM! Verica Rakočević progovorila o braku sa 35 godina mlađim! 16:20 Vip 0
DRUGU ĆERKU VERICE RAKOČEVIĆ NIKADA NISMO VIDELI U JAVNOSTI! Elenu svi znate, a Milena za majku neće ni da čuje, evo gde živi! 16:30 Vip 0
VERICA RAKOČEVIĆ PRIZNALA SVE O SILOVANJU Javno otkrila ko joj je to uradio: Krivila sam sebe! 12:47 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46