EVO ČIJE PREZIME NOSI VERICA RAKOČEVIĆ Bio joj je drugi muž, a u braku sa njim stekla je najveće bogatstvo i to koje 20:40 Vip 1
DEFINITIVNO JE DOŠAO KRAJ! Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević saopštili konačnu odluku svima 06:30 Vip 0
DOSTA JOJ JE SVEGA, HOĆE DA PRODA KUĆU! Verica Rakočević nikad iskrenija: "Imam 77 godina, sve sam preturila preko leđa" 11:00 Vip 0
SMRT U DOMU VERICE RAKOČEVIĆ Oglasila se potresnim rečima: "Odleteo je svojim anđeoskim krilima" 17:40 Vip 0
"BUBI, ANĐELE KAKO ĆU JA DALJE?" Smrtni slučaj pogodio Vericu Rakočević, modna kreatorka zanemela od bola 16:35 Vip 0
TRI GODINE JE STARIJI OD NJENOG SUPRUGA! Evo kako izgleda misteriozni sin Verice Rakočević, krije se od svih i nigde se ne pojavljuje (FOTO) 22:00 Vip 0
OVO JE SVEKRVA VERICE RAKOČEVIĆ! Starija je od snajke samo dve godine, a po zanimanju je... (FOTO) 06:00 Vip 0
DVA GODINE MLAĐA OD VERICE RAKOČEVIĆ! Ovo je majka Veljka Kuzmančevića - evo kako se dizajnerka slaže sa svekrvom 12:20 Vip 0
"NE POSTOJI OPRAVDANJE ZA OVAKAV ZLOČIN" Verica Rakočević otvorila dušu, kaje se što se nije obratila policiji: "Bilo me je sramota!" 20:35 Vip 0
(VIDEO) VERICA RAKOČEVIĆ ZAMALO ZASPALA NA REVIJI Prvo se opustila uz času vina, a onda umalo zadremala 21:30 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE VERICE RAKOČEVIĆ Njen suprug završio u bolnici, otkrila u kakvom je stanju 10:15 Vip 0
SUPRUG VERICE RAKOČEVIĆ PRIKLJUČEN NA APARATE! Javnost zabrinuta, Veljko završio u bolnici 16:38 Vip 0
SLAVLJE U DOMU VERICE RAKOČEVIĆ! Čestitke stižu sa svih strana, modna kreatorka puca od sreće! 15:15 Vip 0
BABA SAM, IMAM 76 GODINA, ALI I 35 GODINA MLAĐEG MUŽA! Brutalna izjava Verica Rakočević, izgovorila je ovu rečenicu i svima zapušila usta 14:14 Vip 0
"NEĆU DA SE VALJAM U BLATU" Kreatorka najavila poslednju reviju, sa partnerom pravi spektakl 17:30 Vip 0
"PSOVALI SU NAM SRPSKU MAJKU NA ALBANSKOM JEZIKU" Verica i Veljko otkrili jezive detalje: "Došli su usred noći da nas ubiju" 09:40 Vip 0
VERICA I VELJKO DOBILI PRIJAVU Drama na Avali se nastavlja, komšija uradio šokantnu stvar: "Plašim se za svoju bezbednost" 20:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46