PRESKAČEM SVADBU JER SLAVIM ROĐENDAN Džabe što mi je drugarica, ja sam sebi na prvom mestu, ali ona to ne shvata 11:17
EVO KOLIKO GODINA DANAS PUNI FILIP ŽIVOJINOVIĆ Svi su mislili da je mlađi, a on već zakoračio u petu deceniju! 10:20 Vip 0
MADONA PROSLAVILA 67. ROĐENDAN U ITALIJI Posmatrala je opasnu trku konja, a onda se žurka nastavila - evo ko joj je pravio društvo 12:30 Razonoda 0
SLAVLJE U DOMU DARKA LAZIĆA Suprugu iznenadio u krevetu, pa otkriveno ono što niko nije znao o njima! (VIDEO) 10:00 Vip 0
HOROR NA DEČJEM ROĐENDANU Majka otvorila poklon za ćerku, a iz kutije ispala živa zmija – mislila da je šala dok joj se nije pomerio jezik 09:56 Razonoda 0
OVO JE VILA MILETA KITIĆA NA AVALI Sve vrvi od luksuza, folker zapevao na rođendanu mezimice i napravio haos! (VIDEO/FOTO) 15:40 Vip 0
VELIKO SLAVLJE KOD ANELI I LUKE Ne ispušta je iz zagrljaja, pored njih sve vreme mala Nora (FOTO) 19:50 Vip 0
SANJA KUŽET PROSLAVILA ROĐENDAN Voditeljka gazi petom decenijom, niko ne veruje koliko godina je napunila! 10:20 Vip 0
MEGAN MARKL PROSLAVILA 44 ROĐENDAN Nazdravljalo se vinom od 100 evra, a evo šta je poručila kraljevskoj familiji koja se nije pojavila 14:59
VODITELJKA SE UMALO ONESVESTILA! Kada je otvorila vrata, ugledala je ovo i vrisnula! (VIDEO) 16:00 Vip 0
NAJPOTRESNIJI MOMENAT SA ROĐENDANA MALOG ŽELJKA Scena sa Ivanom izazvala brojne reakcije (FOTO) 12:30 Vip 0
PROSLAVIO 82. ROĐENDAN Legendarni roker je u punoj energiji, partijao do sitnih sati, i to u društvu 44 godine mlađe 15:30
ŽIVOJINOVIĆI SLAVE NA HRVATSKOM PRIMORJU Danas je za Bobu i Brenu posebno važan dan! (FOTO) 19:30 Vip 0
DANAS PUNI 78 GODINA Na vrhu je čuvene kraljevske porodice, ali to nije sve, sada ima još jednu titulu 12:10
KATARINA ŽIVKOVIĆ LIJE SUZE NA SVOM ROĐENDANU Pevačica se slomila zbog koleginice, ovakve scene niko od prisutnih nije očekivao (VIDEO) 13:50 Vip 0
VELIKI JUBILEJ NIKOLE ROKVIĆA Svi su mislili da je bar deceniju mlađi, evo koliko godina puni! 13:20 Vip 0
BEZ PRETERANE POMPE! Slavlje u domu Ljupke Stević: Šlic do kuka i dubok dekolte izazvao pažnju (FOTO) 08:40 Vip 0
PRINC VILIJAM DANAS SLAVI ROĐENDAN Evo koliko godina puni budući kralj, čestitke stižu sa svih strana, ali ova je posebna 17:32
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PUTIN IMA NOVU TAKTIKU! Švedska primetila nešto čudno - stiglo UPOZORENJE: "Viđamo ih svake nedelje" 10:29 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ŽENE IH RAZGRABILE ČIM STIGNU, U PRODAVNICAMA IH SKORO NEMA Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih ima, izgleda kao milion dolara 10:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42