VELIKO SLAVLJE U DOMU ANE KORAĆ Starleta sve javno objavila, čestitke pljušte sa svih strana 09:32 Vip 1
DA LI SI TI NORMALAN, ŽENA TI SE PORAĐA! Nikola Rokvić otkrio do sada nepoznate detalje, evo kako je dobio prvo dete! 14:30 Vip 0
,,SREĆAN ROĐENDAN MOJIM KOKOSIMA" Blizanci Dženifer Lopez napunili 16. godina, proslavili važan dan na ekskluzivnoj destinaciji 20:55
ZVEZDA SERIJE ,,SEKS I GRAD" PROSLAVILA 59. ROĐENDAN Prisetila se legendarne rečenice svog lika, nikada neće biti zaboravljena! 17:09
KAO DA PRAVI SVADBU, A NE ROĐENDAN Pop pevačica šokirala proslavom punoletstva, jedno je svima privuklo pažnju! 20:05
SVI NA NOGAMA U DOMU MAJE BEROVIĆ! Pevačica odmah obavestila javnost o čemu se radi, ne može da sakrije lepe vesti 19:18 Vip 0
DA SAMO MOGU DA TE ZAGRLIM Danas je poseban dan za Anelinu ćerku, Asmin se slomio zbog Nore, javno obećao jednu stvar! 08:01 Vip 0
SLAVLJE U DOMU ŽELJKA MITROVIĆA Priredio ćerki nezaboravno iznenađenje, pa sve objavio javno 13:45 Vip 0
SLAVLJE U PORODICI ŠAULIĆ ovo je jedan od najsrećnijih dana za njih, Ilda podelila sa fanovima divne vesti, a čestitke se samo ređaju 21:35 Vip 1
JELISAVETA ORAŠANIN PRVI PUT POKAZALA SNIMKE I FOTOGRAFIJE ĆERKE Glumica i košarkaš imaju veliki povod za slavlje 22:35 Vip 0
SLAVLJE U DOMU NIKOLE ĐURIČKOG Glumac podelio privatne fotografije i oduševio pratioce, danas je poseban dan 21:10 Vip 0
TEŽAN DAN ZA ĆERKU SILVANE ARMENULIĆ Gordana potpuno slomljena, oglasila se bolnom porukom 18:42 Vip 0
NIKADA TI NEĆU OPROSTITI BOL KOJU SI NANELA MAJCI, JAŠEŠ TU LEZBEJKU! Prvo obraćanje rođenog brata Anđele Šparavalo, nikad veći haos! 23:00 Vip 0
ĆERKA JOJ PRIREDILA NEZABORAVAN ROĐENDAN Ono što se krilo unutar torte, ostavilo je slavljenicu bez teksta! (VIDEO) 16:00 Razonoda 0
OTKRIVAMO ŠTA SE DESILO NA ROĐENDANU KOD ŽIKE JAKŠIĆA Aleksandra znala da Isak dolazi, a zbog ovoga je izbegla susret sa njim 14:10 Vip 0
VOLIM ŠTO TE IMAM! Ovakvu Milicu Pavlović još niste videli, emotivnim rečima raznežila voditelja! 08:45 Vip 0
POZNATI NA GALA SLAVLJU ŽIKE JAKŠIĆA Voditelj okupio estradu i naredio da umesto poklona donesu novac, otkriven i razlog 20:56 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46