"BRANIO SAM JE DESET MESECI, A ONA..." Moka Slavnić prekinuo ćutnju o Anđeli Đuričić: Pomirila bi se sa Zvezdanom! 09:55 Vip 0
"ANĐELA JE OD ZVEZDANA DOŽIVELA TAKVO NASILJE DA TO NIJE NORMALNO" Pojavile se jezive tvrdnje, javno otkriveni detalji 06:00 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Evo šta je poručio nakon ulaska Anđele Đuričić, o ovome će brujati region! 22:00 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ HITNO STIŽE NA PINK Nakon Anđelinih reči objavljeno zvanično saopštenje, ovo će biti šok za Đuričićevu 08:40 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ RAZVEZALA Progovorila o Zvezdanu Slavniću: Bilo je kasno kada sam to shvatila 22:08 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ U PREGOVORIMA ZA ELITU 8? Anđela se sastala sa Lepim Mićom, on sada uhvaćen na ovom mestu! 10:35 Vip 0
KRIVIČNA PRIJAVA ZA ZVEZDANA SLAVNIĆA! Ana Ćurčić otkrila detalje suđenja: Problem je, ne mogu da ga nađu... 16:15 Vip 0
ISPLIVALA ŠOK INFORMACIJA O ZVEZDANU SLAVNIĆU! Učesnica Elite obelodanila sve javno, kamere zabeležile momenat o kom će se pričati! 17:19 Vip 0
POSLE ZVEZDANA SAM KRHKA, KAJEM SE... Anđela Đuričić o vezi sa Slavnićem, jednu stvar nikako nije smela sebi da dozvoli! 17:20 Vip 0
SVE SE PROMENILO! Zvezdan Slavić o životu nakon Zadruge, žestoko potkačio Anđelu, ovo mu je najveća boljka! 14:38 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ VIŠE NE KRIJE EMOCIJE Bivši zadrugar sve otkrio javno: Ona je moja najveća ljubav u životu! 08:30 Vip 0
TO JE SVE BILA DOGOVORENA PRIČA Anđela Đuričić konačno otkrila istinu o vezi i raskidu sa Zvdezdanom! Zbog ovoga se najviše kaje 21:45 Vip 0
ZVEZDAN I ANĐELA PONOVO ZAJEDNO, KAMERAMA SVE SNIMILA Javnost u šoku, ovo niko nije očekivao, evo o čemu su pričali! 17:57 Vip 0
ANĐELA PRVI PUT JAVNO O DOGOVORU ZVEZDANA I ANE! Đuričićeva šokirala priznanjem, spomenula njihov tajni plan! 18:16 Vip 0
RODITELJE NISAM MOGLA DA GLEDAM U OČI! Nakon drame sa Zvezdanom, Anđela Đuričić obelodanila šok detalje 23:00 Vip 0
BILA MI JE PRVA VELIKA LJUBAV! Potresna ispovest Zvezdana Slavnića o pokojnoj Kseniji: Video sam, nisam mogao da dođem 18:51 Vip 0
DOZIVALA ME JE PRED SMRT Zvezdan Slavnić o ubistvu Ksenije Pajčin, jedno pitanje ga i danas muči! 08:55 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0