N.Denda "MOJA ŽENA JE ZA TEBE INSTITUCIJA" Janjuš neće više da ćuti, sasuo je Ani sve u lice, pa je žestoko ponizio 17:00 Vip 0
N.Denda ISPLIVAO JEZIV SNIMAK Evo šta Zvezdan radi dok su zadrugari na sastanku, javnost zgrožena, zbog ovoga je bio u zatvoru! (VIDEO) 16:25 Vip 0
N.Denda EVO ZBOG ČEGA JE ZAPRAVO ANA UŠLA U RIJALITI! Potajno se nada pomirenju sa Zvezdanom, ovo je prava istina 15:35 Vip 0
Amina Jusović "NIJE SVESTAN ŠTA JE IZGUBIO" Ana priznala da joj teško pada Zvezdanovo ponašanje, pa mu zamerila ovu stvar! 14:40 Vip 0
Amina Jusović OVO IM JE JEDINA PREPREKA Ana Ćurčić ispričala Zorici detalje razgovora sa Zvezdanom, pa otkrila šta joj je Slavnić najviše zamerio 14:20 Vip 0
Amina Jusović "BORIM SE ZA ČOVEKA KOJI ME NE ŽELI" Anđela progovorila o raskidu sa Zvezdanom, pa novim zahtevom šokirala gledaoce! 13:40 Vip 0
Amina Jusović OSAMIO SE I POSVETIO SE SAMO NJOJ Zvezdan Slavnić dokopao se Anine emotivne pesme o njemu, goreo je od želje da ovo pročita! 12:20 Vip 0
Amina Jusović GAĐAO JE POSRED LICA Zvezdan doživeo pomračenje, jer ga je Anđela oterala kao kera, pa uradio ovu stvar i zauvek završio sa njom! (VIDEO) 11:40 Vip 0
Amina Jusović "AKO ŽELIŠ DAĆU TI SVE" Ana Ćurčić napisala tajno pismo, pa se domunđavala sa Zvezdanom, u sve je umešan i Aca Bulić! 11:00 Vip 0
Amina Jusović SPAKOVALA STVARI I OTIŠLA U cik zore Anđela odlučila da napusti sve, nije ni slutila da će ovako izgledati rastanak sa Zvezdanom! 10:40 Vip 0
Amina Jusović PRIZNAO DA JE LJUBAVNICU PEDALIRAO SAMO ZBOG ŽENE Ana i Zvezdan naleteli na uplakanu Anđelu, a Ćurčićeva imala žestok komentar na njene suze! 10:00 Vip 0
Amina Jusović "ZVEKI, AJDE PRIBLIŽI SE, VRATIMO SE NA STARO" Ana i Zvezdan se pokajali za sve što im se izdešavalo u Zadruzi, bivši supružnici završili u suzama! 09:20 Vip 0
Amina Jusović "TI I JA DA SMO PAR..." Zvezdan i Ana izgladili svoj odnos, Slavnić priznao da se promenio! 09:00 Vip 0
Amina Jusović "ONA JE MOJ BLAM" Zvezdan priznao Ani da ga je sramota odnosa sa Anđelom, pa tražio od bivše samo jedno! 08:40 Vip 0
Amina Jusović ZAKOPALI RATNE SEKIRE Ana i Zvezdan posle maratonskog razgovora postigli mir, pa odlučili da urade ovo! 08:20 Vip 0
Amina Jusović ZVEZDAN OSTAVIO ANĐELU Đuričićeva doživela nervni slom, a Slavnić je matirao jednom rečenicom: Marš skote jedan, ne verujem ti ništa! 08:00 Vip 0
Amina Jusović "BILO JE STRASTVENO" Maja do detalja opisala kakav je Zvezdan u krevetu, Anđeli krenula para na uši! 06:30 Vip 0
Amina Jusović "ANA I MAJA SU DVA NAJVEĆA ŽENSKA BLAMA" Anđela oplela po suparnicama, pa raskrinkala njihov tajni plan! 06:00 Vip 0
N.Denda IMA GLJIVICE I NA LEĐIMA! Nehigijena Zvezdana Slavnića dostigla vrhunac, isplivao jeziv video, javnost zgrožena 19:50 Vip 0
N.Denda "MAJO, ŠTA SAM TI URADILA?" Anđela zakukala na sav glas zbog prevare, pa priznala da razume Anu 18:30 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26