Dragan  Šutanovac
Goran Srdanov
Dragan Šutanovac

Goran Srdanov

Dragan Šutanovac, Foto: Goran Srdanov

Dok članovi aktuelne vlade tvrde da je Šutanovac poslušnik NATO, da je tragikomičan, da je svojom bahatošću napravio 10 milijardi duga prema vojnim penzionerima i da je uništio tenkove, on navodi da je Vulin poznati manipulator, a da Dačić pati od amnezije.

Što ćutiš, Ivice: Aleksandar Vulin

Petar Marković

Aleksandar Vulin, Foto: Petar Marković

- Vulin je poznati manipulator koji nikada nije služio vojsku, a voli da nosi uniformu. Vulin odlično zna da su vojni penzioneri izostavljeni iz povećanja penzija na predlog ministarstva na čijem je čelu on sada, a kojim je rukovodio njegov kolega iz Vlade Rasim Ljajić, što uvidom u zvanična dokumenta može da se utvrdi. Koristim priliku da ga pozovem na TV duel u kojem će sve svoje tvrdnje morati da dokaže i da objasni ko je, kako i kada uništio srpske tenkove. Pre duela bih ga zamolio da se makar malo informiše, jer kada bi to učinio, saznao bi da se tenkovi prave od legiranih, a da se u Železari tope ugljenični čelici - kazao je za „Alo!” lider DS-a, koji nije ostao dužan ni Ivici Dačiću.

Opomena:  Ivica Dačić

Vesna Lalić

Ivica Dačić, Foto: Vesna Lalić

- Dačić očigledno pati od amnezije. Centar u Nišu jeste humanitarni i u skladu s tim ima takav status. Naravno, osim ukoliko on nije obećao da će ruski humanitarni centar prerasti u rusku vojnu bazu, što očigledno pokušava da progura na mala vrata kako bi zauzvrat dobio rusku podršku za premijersko mesto i zakočio Srbiju na evropskom putu - zaključio je Šutanovac.

Komentari (7)

Voša

10.05.2017 06:41

Nešto ne mirišem šuleta ali ovog samozvanog el komandante i koferče bananu ne mogu da svarim. Gde i kako i ko je pretopio i dali je pretopio tenkove zabole me nokat koji sam juče odsekao?

sima

10.05.2017 07:00

bolje bi ti bilo da se latis nekog korisnog rada, nego sto trabunjas gluposti.

Marko

10.05.2017 08:37

Ovaj lik verovatno boluje od viska inteligencje.

aca021

10.05.2017 10:57

@Marko - Za razliku od tebe BOTU.

Storno

10.05.2017 09:28

Kao i uvek Šutanovac se pravi vickast i ekspert u isto vreme kao i kada je kao u šali šamarao po pijaci i zezao se sa pašnjacima na Vračaru

DRAGO

10.05.2017 12:11

@Storno - Ćuti botino, svi oni koji iznose istinu vam smetaju i pljujete po njima, to je vaš stil.Dosta bre, više. Šule samo napred, sve se zna. Puna podrška.

vitez

10.05.2017 10:17

Pametan je Šule, Vučić je mislio ko zna šta će sve naći pa je poletio da bude Ministar odbrane, ali nije našao ni nulu ni zarez da bi ga strpao u zatvor. Psi laju a karavani prolaze.