ZVEREV SE OGLASIO POSLE NADALOVE TITULE! Želeo je da sruši Novaka, a sada je jednom rečeniciom sve šokirao, pomenuo je i Đokovića!
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Nemački teniser Aleksander Zverev ponovo je razočarao. Bio je jedan od najvećih favorita na Australijan openu, ali je izgubio već u osmini finala od Denisa Šapovalova u tri seta.

Kako bi što pre zaboravio debakl u Melburnu, prijavio se za turnir u Monpeljeu. Ali, očekivano, novinare je zanimalo posle još jedne propuštene šanse na grend slemu.

NOVAKA ĆE U ZOOLOŠKI VRT! Obradovićeve reči odjeknule planetom, Zapad sprema novu smicalicu Đokoviću!

- Sada sam dobro, znam da sam odigrao loš turnir. Hteo sam da osvojim Australijan open i postanem broj jedan, ali nisam zaslužio i to je tako jednostavno - rekao je Zverev. 

Zverev dodaje da su odgovorni i mediji koji su ga "forsirali" u Melburnu, odnosno objašnjava da je osećao veliki pritisak pošto su mu "svi govorili da bi mogao da sruši Novaka Đokovića".

OGLASIO SE NOVAK! Đoković poslao posebnu poruku za više od milijardu ljudi!

Nemac je mogao da smeni Novaka na vrhu ATP liste da je osvojio Australijan open, ali ga je očito taj pritisak potpuno paralisao. 

Mnoge je iznenadio i odgovorom na finale koje su odigrali Danil Medvedev i Rafael Nadal i koje je trajalo pet i po sati.

- Nisam gledao ceo meč, samo kraj. Više volim da igram finala nego da gledam - objasnio je Zverev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading