NOVAKA ĆE U ZOOLOŠKI VRT! Obradovićeve reči odjeknule planetom, Zapad sprema novu smicalicu Đokoviću!
Tanjug/Ap

Završen je Australijan open, a Novak Đoković je i dalje tema broj 1. 

Iako je Rafael Nadal osvojio rekordnu 21. grend slem titulu posle neverovatnog preokreta u finalu protiv Danila Medvedeva, svi i dalje bruje o onome što se dogodilo najboljem teniseru sveta. 

DEŽURNI KRITIČAR PONOVO U SVOM STILU! Za njega Novakova deportacija nije bitna, želi da se priča samo o Nadalovoj tituli!

Iako je Novak u Melburnu slavio devet puta, uredno dobio "medicinsko izuzeće", australijske vlasti su odlučile da ga deportuju. 

O čitavoj situaciji oko Đokovića i odnosu Zapada prema njemu za “Objektiv”  govorio je proslavljeni srpski stručnjak i bivši selektor Bogdan Obradović.

NOVAKA ĆE U ZOOLOŠKI VRT! Obradovićeve reči odjeknule planetom, Zapad sprema novu smicalicu Đokoviću!

EPA/ANDREJ CUKIC

 

On ističe da ga ne bi čudilo da Novaku spreme neku novu smicalicu.

- Ako gledam da je Nadal odigrao finalni meč i pobedio, onda je to zaslužena titula za njega. Međutim, ako duhovno-sportski na svetskom nivou znam ko nije učestvovao, onda je apsolutno nezaslužena titula. Totalni besmisao Australijan opena, još od trenutka kada je Ju-Es open izbacio Đokovića zbog „napada lopticom na sudiju”. Zanima me šta će sledeće da izmisle. Da se Novakov pas pretvori u bengalskog tigra, pa da mu zabrane ulazak u Afriku? Naravno, možda će im i Novak ličiti na podivljalog slona, zbog čega će ga terati da spava u zoološkom vrtu, jer zverima nije mesto u hotelu. Očekujem zaista novu glupost od prozapadnih belih miševa - rekao je Obradović.

NISAM MOGAO DA SLAVIM! Španac iznenadio fanove, ovo niko nije očekivao!

Podsćemo, Novak će učestvovati u Dubaiju koji počinje 21. februara i biće mu to prvi turnir ove sezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Andra

01.02.2022 22:10

Medvedev je doneo pravilnu odluku kada je rekao da ce turnir u Moskvi imati za njega prednost u odnosu na velike turnire, bas zato sto su ga surovo vredjali u finalu AO na nacionalnoj osnovi. Mislim da Novak treba da ide na sve druge turnire osim na one na kojima treba da se bori za titulu najboljeg. Najpre da se vakcinise, pa da igra tenis ökolo"ovih turnira, ali ne i na njima.. On jeste vec najveci i to ce i ostati. Same pobede Rafaela Nadala bice bespredmetne i smesne na tim velikim turnirima jer ovaj, AO mu je vec namesten. Time je Novakova poruka jasna za sva vredjanja, kazne i iskljucivanja koja je doziveo na raznim Öpen"turnirima,u medijima, kampanju zla koja je protiv njega vodjena svuda, kao da je okoreli kriminalac i zlocinac.