KAKVA UVERTIRA ZA POLUFINALE! Zvereva pitali da prokomentariše meč sa Novakom, njegov odgovor će vas nasmejati do suza!
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Kada je Aleksander Zverev pobedio Huberta Hurkača u Torinu postalo je jasno da će se on suprotstaviti Novaku Đokoviću u polufinalu.

Zverev je Crvenu grupu završio na drugom mestu sa dve pobede i jednim porazom i sada sledi novi spektakl sa prvim teniserom sveta.

NOVAKOV TRENER OTKRIO VELIKU TAJNU! Poznato je kada će Đoković u penziju!

- Uvek je moguće napredovati. I Novak Đoković, koji je 20-struki grend slem šampion, konstantno napreduje. Veliki igrači to rade - rekao je Zverev posle pobede nad Hurkačom.

Upitan je za duel sa Đokovićem a pitanje novinara glasilo je: "gde će biti odlučen taj meč", na šta je Zverev odgovorio:

- Biće odlučen ovde na teniskom terenu - našalio se Nemac, pa nastavio nakon što se voditelj ispravio u kojim aspektima igre će biti odlučen.

KAKVA UVERTIRA ZA POLUFINALE! Zvereva pitali da prokomentariše meč sa Novakom, njegov odgovor će vas nasmejati do suza!

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

 

- Igrao sam protiv Novaka na svakom mogućem velikom turniru na betonu ove godine. Igrali smo u Australiji, igrali smo u Tokiju na Olimpijskim igrama i na US openu. Sada ćemo i ovde. Svi imamo naviku da igramo u završnicama velikih turnira, grend slemova, Olimpijskih igara. Verujem da će biti zabavno u subotu - zaključio je Zverev. 

I TO SE DESILO! Evo oko čega su se složili Đoković i Kirjos!

Đokoviću u petak predstoji meč trećeg kola Zelene grupe protiv Britanca Kamerona Norija. Bez obzira na ishod tog meča, Novak će ostati prvi u grupi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading