BRAT JOJ JE NOVA UZDANICA "ORLOVA", DRUŽI SE NA NATAŠOM BEKVALAC, OBOŽAVA NAŠU ZEMLJU! Lepa Dunja je jedna od najatraktivnijih Srpkinja! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Fudbalski reprezentativac Srbije Mile Svilar nedavno je po prvi put zaigrao za našu selekciju. Momak rođen u Belgiji dobio je poziv Dragana Stojkovića Piksija i tako postao nova uzdanica na golu "orlova".

BRAZIL U EVROPI, VINO, FUDBAL I NEBOJŠA GLOGOVAC! Kako je jedna zemlja postala talična po Srbiju i kakve veze s tim ima legendarni glumac? (VIDEO)

HRVAT KOJI JE POSTAO JUNAK SRBIJE, BRAT MU GAĐAO DŽAMIJU, DRUŽI SE SA "ZVEZDAŠEM" Ko je fudbaler koji je jednim potezom obradovao Crvenu zvezdu i Partizan? (FOTO)

Porodica Svilar, ipak, nije poznata samo po golmanu Benfike, već i po njegovoj sestri Dunji koja dominira na društvenim mrežama.

Lepa Srpkinja važi za jednu od najatraktivnijih devojaka poreklom iz naše zemlje. Dunja obožava Srbiju, iako nije odrasla u njoj, a pored svega dobra drugarica joj je Nataša Bekvalac.

- I kod Mileta i kod Dunje, naše ćerke, uvek je bio izražen patriotizam. Eto, kad uđete sa Miletom u auto, on odmah pusti našu, srpsku muziku. (smeh) Isto je i sa ćerkom Dunjom koja je godinu dana starija od Mileta. I ona voli Srbiju, nedavno je bila na svadbi u Novom Sadu sa Natašom Bekvalac. Često deca odlaze u Beograd, ali i Trnovo u Bosni. Oboje perfektno pričaju srpski, ali i još pet jezika - rekao je njihov otac Ratko svojevremeno za svoju decu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading