Odbojkašice Srbije
printscreen
Srbija - Turska, odbojkašice

Alo/Vladimir Marković

Srbija , odbojkašice, Foto: Alo/Vladimir Marković

Odbojkašice Srbije poražene su od Brazila sa 3-2 u setovima (20:25, 25:23, 18:25, 25:22, 12:15) na startu Svetskog kupa u Japanu.

Srpkinje su otputovale u Japan nepunih nedelju dana nakon što su odbranile titulu prvaka Evrope u Turskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija je veoma oslabljena došla na ovaj turnir, selektor Zoran Terzić nije sa ekipom, već je na njegovom mestu pomoćnik Aleksandar Vladisavljev.

Pored toga Srbija je  na početak Svetskog kupa došla bez dobrog dela tima koji je pokorio Evropu. Izostale su Tijana Bošković, Brankica Mihajlović, Mina Popović (povreda), Maja Ognjenović...

Loše su naše odbojkašice započele meč, Brazilke su bile ubedljive u prvom setu, da bi se stvari potom obrnule, i Srbija je trijumfovala u drugom.

On ne nagađa, već je siguran može li se Šumaher izvući!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 13.09.2019. 13:28 Nemac je 2013. doživeo stravičnu nesreću na skijanju. Mihael Šumaher, Foto: AP Photo/Luca Bruno, File Darko Čudi, hrvatski neurohirurg, svojevremeno je bio konsultovan pri ličenju legendarnog vozača Formule 1, Mihaela Šumahera.

Srbija je nastavila da igra dobro i vodila 11:8 u trećem setu, ali su se Brazilke držale. Bio je egal, 15:15, a onda je usledila furiozna serija južnoameričkog sastava za kraj i novo vođstvo u setovima. Nama je pripao četvrti set.

Najefikasnija u redovima šampiona Evrope bila je Ana Bjelica sa 24 poena, 19 je upisala Bjanka Buša, a Katarina Lazović 15 poena.

Brazil je do pobede vodila Loren Garaldo Teišeira sa 23 poena. Srbija će u dugom kolu, u nedelju od 7.00, igrati protiv SAD.

BONUS VIDEO

Greg Popovič poručio Đorđeviću: "Mi smo gomila gubitnika!"