Crvena zvezda - Užice
FK Crvena zvezda
Crvena zvezda - Užice

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda - Užice, Foto: FK Crvena zvezda

Čarter letom iz Beograda koji je u 10.00 sati poleteo sa aerodroma “Nikola Tesla”, ekspedicija Crvene zvezde otputovala je u Rigu.

Fudbaleri srpskog šampiona će sutra od 18.00 časova igrati prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaksa iz Jurmale.

Spisak putnika je sledeći: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Milijaš, Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, Nemanja Milić, El Fardu Ben, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Nikola Stoiljković, Milan Pavkov i Dejan Joveljić.

- Očekujem pobedu i da se sa povoljnim rezultatom vratimo u Beograd. Gledali smo kako igra Spartaks, ne treba ih poceniti, dobra su ekipa, ali mislim da smo kvalitetniji. Osećam da sam fizički spreman i da ću pomoći ekipi - rekao je Miloš Degenek.

Crveno-beli će danas u 19 sati po lokalnom vremenu (18 po srednjeevropskom) odraditi trening na stadionu Skontoa, a pola sata pre toga šef struke Vladan Milojević održaće konferenciju za medije.

Ekipa će se odmah nakon meča vratiti u Beograd, a očekuje se da će ih u letonskoj prestonici bodriti malo više od sto “delija”.