ŽARKO LAZETIĆ PRED GOSTOVANJE U IVANJICI: Tražićemo svoje prilike
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo/Aleksandar Nalbantjan

Trener TSC-a, istakao je da ga u Ivanjici očekuje teško gostovanje.

- Teren i stadion u Ivanjici su specifični, pri tom imaju kvalitetnu ekipu, defanzivno dobro organizovanu, koliko sam video svima prave problem i u ofanzivnoj tranziciji, a za to je najviše zaslužan moj kolega, legenda i bivši selektor Radovan Ćurčić - rekao je Lazetić, preneo je klub.

TSC je u dosadašnjem delu sezone osvojio sedam bodova, dok Javor ima dva boda manje.

Lazetić je takođe istakao da je stadion Javora vrlo težak za igru.

- Očekujem mnogo drugih lopti, duela i tranzicija, sa njihove strane ofanzivnih, sa naše defanzivnih. Probaćemo da se na to adaptiramo i sastavimo najbolji tim koji može da se nametne. U svakom slučaju moraćemo da se prilagodimo njihovom terenu, budemo čvrsti u duel igri i tražimo svoje prilike - rekao je on.

BIĆE TEŽE NEGO BRAGA Evo ko su mogući protivnici TSC-a u Ligi Evrope

TSC DOŽIVEO DEBAKL Liga Evrope ostaje kao uteha (VIDEO)

TSC ZA ČAST Lazetić: "Da budemo dostojni onoga što smo uspeli da izborimo"

Trener kluba iz Bačke Topole osvrnuo se i na utakmice protiv Brage u kojima je njegov tim poražen 3:0 i 4:1.

- Mi ne gubimo samopouzdanje i momci dobro podnose negativne kritike koje su kod nas normalne, a i realnost je takva kakva je. Čestitao bih svima u klubu plasman u grupnu fazu Lige Evrope, što je velika stvar na koju treba da se fokusiramo - dodao je on.

Trener TSC-a istakao je da mu je jasno da ljubitelji fudbala sada drugačije gledaju na njegovu ekipu, što najteže pada igračima u odbrani i golmanu.

- Bragi sam čestitao, naravno da sam znao da su bolji, ali ne toliko kako je izgledalo. Ne treba zaboraviti da su ove sezone uložili 22 miliona u tim. Takmiče se u vrhunskoj ligi i tek će se kroz sezonu pokazati koliko su kvalitetni. Definitivno ne treba da gubimo samopouzdanje obzirom da smo ovim porazom izborili grupnu fazu Lige Evrope. Idemo dalje i pokušaćemo da budemo sve bolji, na maksimalnom nivou i da dolazimo do dobrih rezultata - rekao je Lazetić.

Utakmica između Javora i TSC-a je na programu u nedelju u 19:30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading