FK Braga
Foto: EPA/EPA

Strelac gola za domaću ekipu bio je Marko Rakonjac u 40. minutu, a za ekipu Brage strelci su bili Pici u 8. , Bruma u 13. , Đalo u 16. i Al Musrati u 20. minutu.

Od samog početka, Braga je diktirala tempo. Prvi gol viđen je već u 8. minutu kada je Gomez asistirao do Picija koji je savladao Simića udarcem sa osam metara. Lopta je tom prilikom prošla kroz noge Cvetinoviću i odbila se od stative u gol.

Portugalci su duplirali prednost samo pet minuta kasnije. Bruma je šutirao po zemlji iskosa sa leve strane sa nekih desetak metara. Simić je dotakao loptu, ali nedovoljno da je spreči da uđe u mrežu.

FK Braga

EPA

 

Na 3:0 povisio je Đalo u 16. minutu. Orta je centrirao po zemlji sa desne strane, a na tu loptu je natrčao Đalo koji je pogodio mrežu sa pet metara.

Potpuni debakl nastavljen je u 20. minutu. Al Musrati je šutirao sa dvadesetak metara, a lopta je tom prilikom završila u donjem desnom uglu gola TSC-a.

Do kraja poluvremena, Braga je malo spustila ritam, a TSC je to iskoristio u 40. minutu. Rakonjac je napravio sjajan soloprodor, šutirao sa 15-ak metara, a lopta je završila pod prečku golmana Mateusa. Fonte nije uspeo da izblokira udarac napadača TSC-a.

Marko Rakonjac

EPA

 

Na poluvremenu, Braga je vodila 4:1.

U drugom poluvremenu, dosta je opao ritam. Beležimo pokušaj loba Rakonjca sa 25 metara u 61. minutu, kada je lopta otišla preko gola.

Lepu šansu je imala Braga u 90. minutu kada je Salazar pokušao glavom sa desetak metara, ali je lopta otišla pored leve stative.

Do kraja je ostalo 4:1 (4:1) za ekipu Brage koja će u 4. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv boljeg iz dvomeča Olimpik Marsej - Panatinaikos.

TSC će igrati grupnu fazu Lige Evrope.

 

TSC - BRAGA 1:4 (1:4)

Stadion: TSC Arena

Sudija: Jakob Kelet

Strelci: Rakonjac 40 - Pici 8, Bruma 13, Đalo 16, Al Musrati 20

TSC: Simić - Petrović, Đorđević (od 46. Antonić), Čalušić, Cvetinović - Radin, Stanić, Kuveljić (od 46. Milosavljević) - Jovanović (od 46. Vlalukin), Rakonjac (od 69. Milovanović), Pantović (od 60. Šoš)

Braga: Mateus - Gomes (od 60. Mendes), Niakate, Fonte, Marin - Karvaljo, Al Musrati (od 46. Salazar), R. Orta (od 46. Fernandes) - Bruma (od 46. Roni Lopez), Djalo, Pici (od 79. Sumare)

TOK MEČA:

Kraj. Braga je pobedila TSC rezultatom 4:1 (4:1).

Drugo poluvreme:

90. minut - Sudija je produžio utakmicu za dva minuta.

90. minut - Salazar je pokušao glavom sa desetak metara, ali je lopta prošla pored leve stative.

90. minut - Stopostotna šansa za ekipu Brage. Šutirao je iskosa sa desne sa sedam metara, a lopta je pogodila spoljni deo mreže.

87. minut - Imao je Milovanović na desnoj strani samog Stanića, ali ga nije uočio na vreme.

84. minut - Lopez je šutirao sa dvadesetak metara, ali je lopta otišla preko gola.

79. minut - Izašao je Pici, a ušao je Đibril Sumare.

FK Braga

EPA

 

77. minut - Pokušao je Salazar iz slobodnog udarca iskosa sa leve strane, ali je Simić tu loptu izbacio u korner.

75. minut - Obe ekipe polako privode meč kraju.

69. minut - Izašao je Marko Rakonjac, a ušao je Uroš Milovanović.

66. minut - Pokušao je Fonte glavom, ali je loptu uhvatio Simić.

61. minut - Pokušao je Rakonjac da lobuje golmana Mateusa sa 25 metara, ali je lopta otišla preko gola.

60. minut - Iz igre je u ekipi TSC-a izašao Miloš Pantović, a ušao je Šoš. U ekipi Brage, teren je napustio Gomes, a ušao je Mendes.

56. minut - Igra se na sredini terena.

48. minut - Žuti karton dobio je Miloš Pantović.

46. minut - Sa centra su krenuli fudbaleri TSC-a. Trener Žarko Lazetić, izvršio je tri izmene. Umesto Đorđevića, ušao je Antonić, Milosavljević je ušao umesto Kuveljića, a umesto Saše Jovanovića ušao je Jovan Vlalukin. Na drugoj strani, Artur Žorž je napravio takođe tri izmene. Iz igre su izašli Rikardo Orta, Bruma i Al Musrati, a ušli su Fernandes, Roni Lopez i Salazar.

Prvo poluvreme:

Kraj poluvremena. Braga vodi rezultatom 4:1.

45. minut - Sudija Kelet je produžio prvo poluvreme za jedan minut.

40. minut - GOL! Sjajan soloprodor Marka Rakonjca koji je šutirao sa 15 metara, a lopta je otišla pod prečku golmana Mateusa. Fonte nije uspeo da izblokira napadača TSC-a.

 

 

37. minut - Pokušao je Đalo, ali Simić hvata živu loptu.

36. minut - Pokušao je Bruma udarcem sa 20 metara, ali je lopta otišla preko gola.

30. minut - Braga je malo spustila tempo, ali i dalje ima posed.

25. minut - Đalo je šutirao sa 15 metara, ali je lopta otišla malo preko gola.

22. minut - Mateja Đorđević je povukao za dres Brumu i dobio žuti karton.

20.minut - GOL! Katastrofa TSC-a. Al Musrati je nakon asistencije Brume šutirao po zemlji sa dvadesetak metara i lopta je završila u desnom donjem uglu golmana Simića.

 

19. minut - Pici je pokušao sa sedam metara u padu, ali je Simić bio siguran.

16. minut - GOL! Braga je postigla novi pogodak! Orta je centrirao po zemlji sa desne strane, a Alvaru Đalu nije bilo teško da sa pet metara pogodi mrežu.

 

13. minut - GOL! Benfika je duplirala prednost. Bruma je šutirao iskosa sa leve strane sa desetak metara, Simić je zakačio loptu na putu ka mreži, ali nedovoljno da se spreči novi gol Portugalaca. 

 

8. minut - GOL! Benfika vodi. Orta je poslao loptu na desnu stranu do Gomeza, koji je asistirao do Picija, a on šalje loptu u mrežu iz neposredne blizine golmana Ilića.

 

4. minut - Rakonjac je pokušao iskosa sa desne strane sa desetak metara, a lopta je otišla preko gola. TSC ima terensku incijativu.

2. minut - Rakonjac je prošao po desnoj strani, a njegov pokušaj asistencije bio je izblokiran.

1. minut - Sa centra su krenuli fudbaleri Brage.

19:50 - Braga se priprema za meč.

 

19:40 - Poraženi iz ovog dvomeča, igraće grupnu fazu Lige Evrope.

19:20 - Podsetimo, pobednik ovog dvomeča, igraće sa pobednikom dvomeča Olimpik Marsej - Panatinaikos. Rezultat u prvom meču je bio 1:0 za grčku ekipu.

19:10 - Sudija ovog meča biće danski arbitar Jakob Kelet.

18:55 - Utakmica počinje u 20 časova na TSC Areni.

18:50 - Dobar dan i dobrodošli na lajv blog našeg portala posvećen utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između TSC-a i Brage. Pratite sva dešavanja sa utakmice na našem portalu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading