FK Dinamo Zagreb
Foto: EPA/EPA-EFE/ANDY RAIN

Atinski klub je slavio na "Maksimiru" posle preokreta (2:1), a drugi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona je na programu već u subotu. 

Nema sumnje da će u Atini gde je  pre nedelju dana u okršaju Hrvata i Grka ubijen navijač AEK-a, atmosfera biti paklena. Nakon susreta u Zagrebu, a uoči puta u Atinu, "bed blu bojsi" su sa tribina skandirali:

-Hoćemo pobedu, hoćemo pobedu.

Navijači Dinama su i pre meča imali "performans" kada su pružili podršku uhapšenima u Atini. "Bed blu bojsi" su  okačili transparent podrške uhapšenim svojim pripadnicima koji se nalaze u grčkim zatvorima nakon učešća u prošlonedeljnom haosu u Atini, koji se završio ubistvom navijača AEK-a.

ALARMI U GRČKOJ POLICIJI Hrvatski huligani raspoređeni po zatvorima, strahuje se od obračuna sa Srbima!

Navijači Dinama su ostavili prazna mesta na svojoj severnoj tribini, koja simbolišu da su to stolice na kojima bi inače bili uhapšeni. Iznad je okačen transparent "Sjever uz odsutne".

"Modri" će imati težak posao u revanšu, nema sumnje da će atmosfera u Atini biti naelektrisana.

- Jasno je da će tamo biti vatreno, vruće i jako teško. To je stadion koji je baš navijački i domaćinski, ali šta je tu je, idemo da se borimo, biće rat i neprijateljsko okruženje, ali idemo da se borimo. To može da se iskoristi kao motivacija. Ako ništa, videli smo da smo tu negde i da možemo da se borimo s njima. Nije nam trebao drugi gol, drugačije je kada ideš u egalu. Oni neće morati riskirati, a mi da. Dugo nisu izgubili kod kuće i to sve govori koliko im stadion znači, ali idemo da probamo da pobedimo - kazao je Igro Bišćan, trener Dinama. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading