MODRIĆ HITNO DOŠAO U BEOGRAD Hrvat je morao da traži pomoć od čuvene Srpkinje
EPA

Vezista Real Madrida je poput brojnih vrhunskih fudbalera tražio pomoć od Marijane Kovačević, koja je svojim metodama u lečenju povreda mišića postala nadaleko poznata. U Beogradu je viđen početkom vikenda, prenosi Sport klub, a pomoć je zatražio nakon što se prošlog utorka povredio u utakmici protiv Đirone, u kojoj je njegov tim poražen (4:2).  

Španski mediji su tokom minulih dana uveravali da će Modrić biti spreman da igra finale Kupa Kralja šestog maja protiv Osasune, kao i kasnije dvomeč sa Mančester sitijem u polufinalu Lige šampiona. Nažalost, ispostavilo se da je u pitanju teža povreda i da će Hrvat morati na dužu pauzu.

Zbog toga je Hrvat bio na čuvenom tretmanu u ordinaciji isceliteljke Marijane, a sudeći po njenim dosadašnjim rezultatima biće Modrić spreman za finiš sezone. 

MODRIĆ HITNO DOŠAO U BEOGRAD Hrvat je morao da traži pomoć od čuvene Srpkinje

EPA/ Kiko Huesca

 

Nije na odmet podsetiti da je doktorka Marijana pomogla Novaku Đokoviću da osvoji Australijan open uprkos povredi zadnje lože. Đoković se mučio u prva tri kola i bolovi su bili vidljivi. Potom je na narednom meču sa Aleksom De Minorom Đoković zaigrao bez bolova i na mnogo višem nivou. Razbio je Australijanca i Rusa Andreja Rubljova, pa je jasno zašto mnogi sportisti za Marijanu kažu da je čudotvorac.

Nedavno je i rumunski Kluž potražio  pomoć čuvene Srpkinje. Uprava "mašinovođa" poslala je jednog od najboljih fudbalera ovog tima Danijela Birligeu (23) kod srpske isceliteljke Marijane Kovačević da ga što pre oporavi od povrede i spremi za finiš šampionske trke. 

TEŽAK UDARAC ZA MADRIĐANE Anćeloti saopštio loše vesti, Real drastično oslabljen pred meč sa Sitijem

MODRIĆ HITNO DOŠAO U BEOGRAD Hrvat je morao da traži pomoć od čuvene Srpkinje

EPA

 

- Birligea je kod Marijane Kovačević u Srbiji. Verujemo u nju i njene metode rada - rekao je predsednik kluba Kristijan Balaj.

Doktorka Marijana je čuvena u svetu po tome što je oporavila neverovatnom brzinom neke od najvećih zvezda fudbala: Robina van Persija, Dejana Stankovića, Vejna Runija, Dijega Koštu... Ali, ne radi samo sa fudbalerima, nego i sa košarkašima, košarkašicama, dugo je radila sa fudbalskom reprezentacijom Gane... Moramo da pomenemo da je napadač Hadži Rajt, reprezentativac Amerike, igrao na minulom Svetskom prvenstvu u Kataru, zahvaljujući doktorki Marijani. Takođe, radila je i sa Džonom Gordonom Perinom, najboljih svetskim odbojkašem, na spisku su još: Kahveči, Hulio Tavarez, Giedrius Arlauskis, Vlad Kirišek, Džejson Muriljo, Domantas Simcus, Kristian Mane, Berk Jildiz, Gaston Ramirez, Mateo Pavlović, Alen Halilović, Adrijan Ademi... 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading