DA, I TO SE DESILO Real se odrekao Hrvata, trener bacio Modrića "pod autobus"
EPA

Opšti utisak je da je iskusni Luka Modrić (38) bio jedan od najlošijih aktera utakmice, pa su se na njega obrušili mediji nakon meča. Karlo Anćeloti, koji je hrvatskog fudbalera izveo iz igre već na poluvremenu, našao se na udaru i morao je da odgovori na nekoliko pitanja o Modriću!

- Počeo sam meč sa Modrićem jer sam hteo da što više imamo loptu, a i želeo sam da odmorim Čuamenija, koji u poslednje vreme igra puno - rekao je na konferenciji Karlo Anćeloti, a zatim nastavio jer su novinari insistirali na pitanjima o Luki:

- U dijamantu ili sastavu 4-1-2-1-2 Modrić je bio desetka, veznjak iza napadača, a duo pred golom činili su Belingem i Rodrigo. Izveo sam Modrića na poluvremenu zato što je Atletiko bio bolji od nas. Rano nam je dao dva gola, branio se bolje i brzo vršio tranziciju. Ne želim da upirem prstom u bilo koga i bilo bi previše da tako nešto uradim Modriću, ali on je igrao loše. Kao i njegovi saigrači. Zato sam na poluvremenu umesto Modrića uveo napadača Hoselua kako bismo bili opasniji napred.

MORATIN NOKAUT BIVŠEM KLUBU Atletiko slavio u madridskom derbiju i naneo prvi poraz Realu ove sezone

Ipak, Anćeloti nije uspeo izmenama da promeni tok utakmice. Atletiko je imao prednost na poluvremenu (2:1), a u drugom delu susreta Alvaro Morata je potvrdio trijumf tima Dijega Simeonea.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading