OGLASILI SE HRVATI ZBOG PALJENJA ZASTAVE NA "MARAKANI" Haos se ne stišava, Evropa bruji o "delijama" (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Panika je nastala u Rimu kada su navijači Rome videli svoje transparente i zastave kako gore na "Marakani". Pristalice Crvene zvezde su na utakmici protiv Čukaričkog poslali jasnu poruku navijačima Rome da ne tolerišu prijateljske odnose sa fanovima zagrebačkog Dinama. 

- Izabrali ste pogrešno društvo - pisalo je na transparentu "delija", a pored toga je barjak navijačke grupe "Fedajn" goreo! Pristalice crveno-belih su sve ispratili poznatom pesmom Novih fosila. 

Izazvalo je to burne reakcije u Italiji, ali i u Hrvatskoj. Naime, tamošnji portal "Index" oglasio se povodom dešavanja na stadionu Crvene zvezde i objasnio hrvatskoj javnosti šta se desilo. 

- Zvezdini navijači bili su u Milanu na utakmici Evrolige, nakon čega su produžili do Rima, gde je dan kasnije Roma igrala sa Empolijem. Uz pomoć Napolijevih navijača, koji su "Delijama" dali jasne upute o tome gde će se Romini ultrasi nalaziti, napali su grupu "Fedajn" koja je najstarija Romina navijačka pogrupa i jedna od starijih u Evropi Paljenje transparenta propratili su pevanjem svoje verzije pesme "Za dobra stara vremena" Novih fosila, koju inače uvek pevaju Bed Blu Bojsi - navodi se u tekstu "Indexa". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading