OVO JE POSLEDNJE POGLAVLJE Italijani u šoku zbog paljenja zastave na stadionu Zvezde (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu Čukarički sa 3:0, u derbiju 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Mnogo uzbudljivije bilo je pored terena, tačnije na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

"Delije" su donele zastavu navijača Rome koju su ukrali nedavno u Rimu i onda su je zapalili tokom utakmice. Uz to su napisali i "Izabrali ste pogrešno društvo", sa aluzijom na bratske odnose te grupe i navijača Dinamo Zagreba.

Taj detalj sa stadiona ubrzo je postao viralan i na društvenim mrežama, pa su o tome počeli da pišu i mediji na Apeninima. Prvo se oglasio novinar italijanskog "Diarija", a potom i neki navijački portali "vučice". Svi su preneli dešavanja sa tribina i način na koji su navijači srpskog kluba poslali poruku Rimljanima.

 

 

Jedan od njih, "Pagineromaniste" je odmah objavio snimak na kom se vidi kako navijači pale zastavu. "Nezamislivo se dogodilo, tokom meča sa Čukaričkim navijači Zvezde su pokazali baner koji su ukrali, a onda su ga zapalili", navodi se u tekstu. S obzirom na to da je u pitanju zastava jedne od najpoznatijih i najpoštovanijih navijačkih grupa u Italiji, ova vest glasno je odjeknula i kada je zastava oteta, pa su o njoj pisali i veliki portali u Italiji.

O ovoj situaciji pisao je i italijanski "IlTempo", porukom - "ovo je poslednje poglavlje sukoba". 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading