LEPOTICE KOJE MAME UZDAHE MUŠKE POPULACIJE Predstavljamo vam žene i devojke fudbalskih zvezda koje će privući pažnju u Kataru
Foto: Printscreen/instagram

Fudbalski savez Engleske (FA) je lepšim polovinama svojih igrača sastavio listu stvari koje su dozvoljene i koje nisu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Poznavajući ih od ranije i po najavljenom planu lumpovanja na jahtama, odlučili su da budu oprezni pred Mundijal u državi koja strogo kažnjava raskalašno ponašanje i bilo koje eventualno uvredljivo za islamsku veru. 

Ali, nema sumnje da će i ovom Svetskom prvenstvu žene i devojke fudbalera davati posebnu draž i biti prva meta kamera kada dešavanja na travnatom terenu zatihnu. 

(UŽIVO) NICA - PARTIZAN Meč lopta za crno-bele, pobeda donosi evropsko proleće

Danas izdvajamo po jednu iz svake selekcije Grupe A koju sačinjavaju domaćin Katar, Ekvador, Senegal i Holandija. 

PRVA U NIZU JE KATAR 

U skladu sa gorenavedenim, najmanje se zna o suprugama fudbalera Katara, ali jedna se ipak izdvaja.

Pošto i Katarci imaju jednog naturalizovanog fudbalera, njegova izabranica daje egzotiku tribinama kao što on čini na terenu. 

U pitanju je defanzivac Pedro Migel Karvaljo Deiš Koreja, poznatiji kao Ro-Ro. Portugalac po rođenju, igrao je u akademiji Benfike, ali je u Kataru od 2011. - prvo u Al Ahliju, a sad u Al Sadu. 

 

 

Desni bek koji igra i štopera je oženjen lepom Luenom Euženio. Gospodin i gospođa Koreja imaju dvoje dece i uživaju u Kataru, a Ro-Ro ne propušta priliku da napomene koliko mu je Luena važna u životu.

 

 

 

 

 

 

EKVADOR

Po broju utakmica i golovima za reprezentaciju Ekvadora i dalje prvi Ener Valensija, nekada zvezda Vest Hema, sada Fenerbahčea.

Šeron Eskobar i napadač (32) koji ima i afričko poreklo su davno krunisali svoju vezu brakom, a imaju već četvoro dece. 

 

 

 

 

SENEGAL  

Nema sumnje kada se spomene ova afrička zemlja da je prva asocijacija Sadio Mane. On je napustio Liverpul, i vidno je da je Englezima teško bez njega. Senegalac sada igra u dresu minhenskog Bajerna, a nema sumnje da mu u svemu pomaže i prelepa Melisa. 

Melisa Redi je novinarka koja je napisala knjigu o Jirgenu Klopu, ali koja prati skoro isključivo najvećeg rivala Liverpula - Mančester junajted. 

 

 

 

 

 

 

HOLANDIJA 

Kada je reč o reprezentaciji "Lala", ovde je dosta veći izbor. Tu su Lori Harvi (manekenka i izabranica Memfisa Depaja), Rike Nojtedagt (kapiten Virdžil fan Dajk), Lizan fan Zutven (lepša polovina Luka de Jonga), Dojnu Turkanu (Stefan de Fraj), Kendi-Rej Flur (supruga Dejlija Blinda), Kejli Raman (Nejtan Ake), Kloi džej Luis (Stiven Bergvajn). 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nema sumnje da će ovaj Mundijal obeležiti brojna lepa lica. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading