TRANSFERI 2. JUL Fjorentini "kradu" Jovića? Bomba na Ostrvu - Ronaldo oldazi
Foto: EPA/Shutterstock

23.00 - Dragi čitaoci bilo bi to sve za danas. Sutra nas čekaju nova uzbuđenja na fudbalskoj pijaci, zato budite uz nas.

22.17 - Vidal se seli u Argentinu

Gonzalo Vaskez, rođak Artura Vidala, rekao je za argentinski medije da su šanse za prelazak čileanskog veziste u Boku Juniors 70-80%.

TRANSFERI 2. JUL Fjorentini

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

 

 

21.21 - Novo pojačanje Evertona

Danas je u Everton stigao Džejms Tarkovski a uskoro bi mogao još jedan štoper. Želja je Rodrigo Bekao iz Udinezea, a pregovori dva kluba su danas počeli.

20.45 - Fulam se ne šali 

Posle Romanjolija, Fulam hoće još jednog defanzivca. Pitali su Lion da im pozajmi desnog beka Lea Dubou ali su dobili negativan ugovor. Lion će pustiti Dubou samo uz ponudu od 8.000.000 evra.

20.10 - Japanac pojačao Borusiju

Japanski štoper Ko Itakura je prešao u Borusiju Menhengladbah za 5.000.000 evra i 750.000 kroz bonuse. Potpisao je do 2026. godine.

 

 

Nikada nije odigrao takmičarski meč za Mančester siti koji ga je doveo 2019. i posle toga ga slao na pozajmice u Groningen i Šalke gde je očigledno minule sezone skrenuo pažnju Menša.

19.20 - Mitrovićev Fulam dovodi igrača Milana? 

Sada već bivši Milanov kapiten Alesio Romanjoli je slobodan igrač posle isteka ugovora sa Rosonerima. Fulam mu je ponudio ugovor na četiri godine vredan 4.000.000 evra po sezoni.

18.55 - Ronaldo napušta Junajted

Još jedan pouzdan i poznat novinar javlja da je Ronaldo zatražio transfer iz Mančester Junajteda.

TRANSFERI 2. JUL Fjorentini

EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

 

 

18.14 - PSV doveo De Jonga

PSV je objavio da je iz Barselone doveo Luka de Jonga te da je s njim potpisao ugovor na tri godine. 

 

 

17.45 - Vraća se Reina

Španski veteran Pepe Reina se dogovorio sa Viljarealom oko povratka na Madrigal. Ostaje još samo da ga Lacio pusti godinu dana pre isteka ugovora.

17.10 - Filips je novi "građanin"

Čitava papirologija između Mančester Sitija i Lidsa je ispunjena, Kalvin Filips je uspešno prošao lekarske preglede i sada preostaje još samo ozvaničenje transfera na konto kojeg će Jorkširci zaraditi 52.000.000 evra.

16.14 - Zijeh napušta Čelsi, sledeća destinacija Milan?

Pojedini italijanski mediji pišu da je Hakim Zijeh rekao "da" Milanu i da sada Maldiniju i Masari ostaje da ubede Čelsi da klauzula o otkupu sa pozajmice bude 25.000.000 evra, a ne 30.000.000.

15.35 - ​Inter predstavio Mhitarjana

Jermenski fudbaler Henrih Mhitarjan od danas je i zvanično novi igrač Intera sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Ovaj 33-godišnji fudbaler je juče postao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Romom što mu je omogućilo da završi prelazak u Inter.

 

 

Mhitarjan, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i Arsenala, prethodne tri sezone je proveo u Romi za koju je odigrao 117 utakmica i upisao 29 golova i 28 asistencija.

15.00 - Pojačanje za Everton 

Džejms Tarkovski stigao u Everton kao slobodan iz Barnlija. 

 

 

14.21 - Luk De Jong u PSV-u

PSV je pronašao rešenje sa Seviljom i tako su dobili igrača koga su želeli. De Jong se vratio u PSV u kome je bio od 2014. do 2019. godine i dao 112 golova.

TRANSFERI 2. JUL Fjorentini

EPA/ Piroschka Van De Wouw

 

13.43 - Bomba na Ostrvu 

Veliko pojačanje za Čelsi! Englezi javljaju da je završen veliki transfer u Premijer ligi. Rahim Sterling prelazi iz Mančester sitija u Čelsi za 50 miliona evra, javlja dobro obavešteni novinar Nikolo Šira. 

TRANSFERI 2. JUL Fjorentini

EPA-EFE/Carl Recine

 

13.26 - Ivanić na meti tri kluba 

Menadžer veziste crveno-belih istakao ko je sve zainteresovan Mirka Ivanića. O kojim klubovima se radi, pročitajte OVDE.

TRANSFERI 2. JUL Fjorentini

FK Crvena zvezda

 

12.46 - Jevtović potpisuje za Gazijantep

Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović će u toku današnjeg dana obaviti medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopštili su crno-beli. Više o tome pročitajte OVDE.

12.28 - Milenković na meti Napolija!

Sjajne vesti stižu iz Italije! Srpski štoper Nikola Milenković nalazi se na listi želja Napolija, a šuška se da bi Aurelio de Laurentis za defanzivca mogao da izdvoji između 15 i 20 miliona evra!

TRANSFERI 2. JUL Fjorentini

EPA/ Claudio Giovannini

 

11.48 - Mihtarijan sada i zvanično u Interu 

On je došao kao slobodan igrač iz Rome. 

11.20 - Barsa dobija pojačanje od Čelsija 

Barselona je u napadu na Markosa Alonsa i sledeće nedelje biće održan sastanak povodom tog transfera iz Čelsija. Katalonci se nadaju da bi baskijskog levog beka mogli da dobiju za manje od 10 miliona evra.

Transfer bi trebalo da odobri menadžer "plavaca" Tomas Tuhel i očekuje se da odgovori potvrdno.

TRANSFERI 2. JUL Fjorentini

EPA

 

10.47 - Šime Vrsaljko pred Olimpijakosom

Samo dan nakon što je napustio madridski Atletiko, odnosno završio obaveze prema tom klubu, Šime Vrsaljko je pronašao novu sredinu.

Sve je dogovorio sa grčkim Olimpijakosom i uskoro se očekuje da stavi paraf na saradnju. Vrsaljko će u Pireju pokušati da osveži karijeru i vrati se na one partije sa Mundijala iz Rusije kada je dao veliki doprinos osvajanju srebrne medalje Hrvatske. 

10.19 - Maksimović traži novi klub 

Iskusni štoper je završio misiju u Đenovi i sada je u potrazi za novim klubom, izvesno iz Serije A. Spominjali su se Salernitana i Parma, a sada se uključio i Leče. Ostaje da se vidi u kom će klubu nastaviti karijeru.

TRANSFERI 2. JUL Fjorentini

EPA-EFE/LUCA ZENNARO

 

09.42 - Preokret u slučaju Luke Jovića?

Srpski napadač Luka Jović dogovorio je lične uslove za pozajmicu u Fjorentini. Momak iz Bijeljine je pristao da narednu sezonu provede u Firenci, spekuliše se da su za narednu nedelju zakazani pregledi, ali bi mogao da se dogodi veliki preokret. 

TRANSFERI 2. JUL Fjorentini

AP/Alvaro Barrientos

 

09.01 -Interesantno je bilo na fudbalskoj pijaci i proteklog dana, 30. juna, a šta se sve dešavalo možete pogledati OVDE. 

09.00 -Dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz minuta u minut na fudbalskoj pijaci. Biće sigurno zanimljivo i ovog dana. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading