TRANSFERI 20. JUN Dva pojačanja na "Marakani", Luka Jović oblači crno-beli dres, bivši fudbaler Zvezde stigao u Rijeku
EPA/Tanjug/AP/Shutterstock

23.00 - Poštovani čitaoci to bi bilo sve za ovaj 20. jun. Već u utorak očekujemo dosta uzbuđenja na fudbalskoj pijaci zato budite sa nama. Do tada, laku noć!

22.30 - Gigs podneo ostavku!

Legendarni fudbaler Mančester junajteda podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije Velsa, jer nije želeo da njegovi privatni problemi utiču na pripreme Zmajeva za predstojeći Mundijal. 

21.40 - Bivši fudbaler Partizana u Azerbejdžanu

Nekadašnji fudbaler Partizana i crnogorski reprezentativac Marko Janković karijeru nastavlja u azerbejdžanskom Karabagu. 

 

 

On je sa šampionom Azerbejdžana potpisao ugovor na tri godine. Opšrinije pročitajte OVDE.

21.25 - Vest Hem doveo štopera od 35.000.000 €

Fudbaler iz Maroka Najef Ager novi je fudbaler Vest Hema, potvrdio je klub.

Vest Hem i Ager su dogovorili petogodišnju saradnju, a britanski mediji prenosi da je transfer vredan 35 miliona evra.

 

 

Ager u London stiže iz francuskog Rena, a pre Rena je nastupao i za Dižon i Rabat.

20.42 - Bivši fudbaler Zvezde u Rijeci

Nekadašnji crnogorski fudbaler i igrač Crvene zvezde Radomir Đalović priključio se pripremama Rijeke.

Đalović će u Rijeci iduće sezone imati ulogu pomoćnog trenera. Više o tome pročitajte OVDE.

19.40 - Najbolji igrač Lidsa prelazi u Arsenal? 

Britanski Tajms piše da je Arsenal spremio ponudu vrednu 60.000.000 evra za krilnog fudbalera Lidsa.

"Paunovi" navodno očekuju oko 70.000.000 uključujući u tu cifru i bonuse.

18.42 - Liverpul vraća "odbeglog" Holanđanina

Kako piše britanski "Dejli star", Liverpul želi da u svoje redove vrati Đorđinja Vajnalduma na jednogodišnju pozajmicu iz Pari Sen Žermena.

Holanđanin se nije snašao u Parizu, a na "Enfildu" igrao je možda i najbolji fudbal u karijeri.

 

 

18.10 - "Partizanovac" će igrati Ligu šampiona

Nekadašnji fudbaler Partizana Marko Janković novo je pojačanje šampiona Azerbejdžana Karabaha.

Crnogorski reprezentativac pokušaće sa novim klubom da se domogne Lige šampiona, a mogući rival u kvalifikacijama biće mu i Crvena zvezda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Qarabağ FK (@fkqarabagh)

 

17.50 - Pojačanje u Kruševcu

Slovenački internacionalac pojačao je redove Napretka iz Kruševca. 

Više o tome OVDE.

17.23 - Konačni detalji oko Sadija Manea

Sadio Mane će u utorak odraditi lekarske preglede, a u sredu će biti predstavljen kao novi igrač Bajerna iz Minhena.

Liverpulu će pripasti 32.000.000 evra, uz mogućnost da kroz razne bonuse ta cifra dostigne 41.000.000.

 

 

17.10 - Svi hoće Eriksena

Fudbaler Brentforda Kristijan Eriksen nalazi se na meti velikog broja klubova jer mu je istekao ugovor sa engleskim klubom. Pored Brentforda koji želi da ga zadrži u trci su još Mančester junajted, Everton, Lester, Njukasl...

TRANSFERI 20. JUN Dva pojačanja na

EPA

 

Danac je baš na ceni, a odluku gde nastavlja karijeru doneće za nekoliko dana.

16.30 - Rabio napušta Juventus? 

Fudbaler Juventusa, francuski reprezentativac Adrijen Rabio zatražio je od čelnika torinskog kluba da bude stavljen na transfer listu, prenose italijanski mediji.

Rabio ima ugovor sa Juventusom do juna naredne godine, a italijanski mediji navode da je letnji prelazni rok poslednja prilika čelnicima "stare dame" da prodaju francuskog fudbalera.

 

 

Interesovanje za Francuza su pokazali Mančester junajted, Njukasl i Čelsi, a Juventus je spreman da ga proda za najmanje 20 miliona evra.

16.11 - Nemci se spremaju na život bez Kostića

Bivši nemački reprezentativac i fudbaler PSV Ajndhovena Mario Gece, mogao bi da nastavi karijeru u Ajntrahtu iz Frankfurta, prenose nemački mediji.

Gece ima ugovor sa PSV-om do juna 2024. godine, a obeštećenje za nemačkog fudbalera iznosi četiri miliona evra. On je pre PSV-a igrao za Borusiju Dortmund i Bajern.

TRANSFERI 20. JUN Dva pojačanja na

Tanjug/Ap

 


Nemački mediji navode da bi Gece u Ajntrahtu mogao da zameni srpskog fudbalera Filipa Kostića, koji je na pragu prelaska u Juventus.

15.15 - Nemaju novca, ali se pojačanja ređaju

Barselona kuburi sa novcem, ne može da registruje nova pojačanja, ali su se već dogovorili sa Brazilcem Rafinjom oko ličnih uslova.

Sada sledi teži deo posla i dogovor sa Lidsom koji ga neće pustiti ispod 50.000.000 evra.

 

 

14.20 - Ridiger predstavljen!

Fudbalski klub Real Madrid promovisao je Antonija Ridigera kao svoje novo pojačanje.

- Imao sam ponudu Barselone, ali odmah sam rekao svom agentu ili Madrid ili ništa. Nisam želeo ni da pregovaram sa njima - rekao je Ridiger

13.25 - Vest Hem potvrdio, stigao Marokanac

Vest Hem je ovog ponedeljka potvrdio dolazak reprezentativca Maroka Najefa Aguerda (26) iz Rena za 40.000.000 evra.

 

 

13.11 - Lukaku se vraća u Inter

Kako javljaju mediji u Velikoj Britaniji, Inter je postigao dogovor oko prelaska Čelsija u Inter. Italijani će platiti Englezima 10.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu Belgijanca.

Tako će Lukaku ispuniti svoju želju i vratiti se u klub gde je igrao najbolji fudbal u svojoj karijeri.

 

 

12.45 - Gece menja Kostića?

Bivši nemački reprezentativac i fudbaler PSV Ajndhovena Mario Gece, mogao bi da nastavi karijeru u Ajntrahtu iz Frankfurta, prenose nemački mediji. Ajntraht je prošle sezone osvojio Ligu Evrope, a ekipi iz Frankfurta su potrebna pojačanja za nastup u Ligi šampiona. Gece (30) je član holandskog kluba od 2020. godine, a za PSV je prošle sezone odigrao 52 utakmice i postigao je 12 golova.

12.30 - Jović u crno-belom?

Sasvim sigurno je bilo da će sledeći Jovićev klub biti Fjorentina, ali kako stvari soje, sledi nova promena plana. Kao novi klub napadača pominje se tim iz Turske, Bešiktaš. 

12.15 - Di Marija i Juve

Anhel di Marija trebalo bi do kraja dana da se dogovori sa Juventusom, prenosi "Gazeta delo Sport".  Stara dama mu je ponudila ugovor na godinu dana uz još jednu godinu i platu od 7.000.000 evra

12.01 - Šehović tvrdi da je sazreo

Zlatan Šehović ponovo je u Partizanu.

- Ponikao sam u Partizanu, a pre nego što sam otišao u Izrael proveo sam 10 godina u crno-belom dresu. Otišao sam sa 19 godina, tako su se jednostavno poklopile stvari. Bilo mi je u početku teško, ali sam se brzo privikao. Zavoleo sam Izrael, jer je život u ovoj zemlji zanimljiv, kao i njihovi običaji. Makabi je dobar klub za mlade fudbalere. Bio je to uspešan period, a za dve i po godine sam promenio tri trenera. Sazreo sam u Makabiju, a siguran sam da ću to pokazati na terenu - jasan je Šehović.

TRANSFERI 20. JUN Dva pojačanja na

FK Partizan

 

 

11.41 - Ale ide u Borusiju?

Čelnici Borusije iz Dortmunda ponudili su 40 miliona evra Ajaksu za reprezentativca Obale Slonovače Sebastijana Alea, prenose nemački mediji. Ale bi u redovima "milionera" trebalo da zameni Erlinga Halanda, koji je nastavio karijeru u Mančester sitiju. Reprezentativac Obale Slonovače ima iskustvo igranja u Bundesligi, pošto je nekada nastupao za Ajntraht iz Frankfurta. Pored Ajaksa i Ajntrahta igrao je za Vest Hem, Utreht i Okser.

11.20 - Stigao Ridiger!

Ridiger je na pregledim u Madridu! Uskoro će sve biti zvanično:

 

 

11.05 - Svi hoće Žesusa!

Nije samo Arsenel... I Totenhem je ušao u trku za Gabrijela Žesusa iz Mančester sitija. Vodiće se borba do poslednjeg dana...

 

 

10.55 - Frka oko Mbapea!

Kilijan Mbape je u poslednje vreme stalno u centru pažnje! Ovoga puta otkrivena je još jedna frka mladog Francuza, o čemu je reč pogeldajte OVDE.

10.40 - Mane potpisuje!

Dosadašnji fudbaler Liverpula i senegalski reprezentativac Sadio Mane trebalo bi u utorak da potpiše trogodošnji ugovor sa Bajernom, prenosi "Skaj Nemačka".

Nemački mediji tvrde da su se čelnici Liverpula i Bajerna dogovorili da obeštećenje za senegalskog fudbalera bude 35 miliona funti.

TRANSFERI 20. JUN Dva pojačanja na

EPA

 

 

10.15 - Ronaldo hoće Marsela i Danija

Valjadolid se plasirao u La ligu, a legendarni napadač Ronaldo planira da pojača tim sa dvojicom svojih zemljaka, i to kakvih. Vlasnik Valjadolida planira da pojača ekipu bivšim bekovima Reala i Barselone, Marselom i Alvešom kako bi u klub privukao što više sponzora.

TRANSFERI 20. JUN Dva pojačanja na

EPA/Marcelo Sayao

 

 

10.00 - Barsa sprema novu ponudu

Barselona pokušava na sve načine da ispuni Ćavijevu najveću želju. Transfer Roberta Levandovskog je sve samo ne jednostavan, ali se u Kataloniji nadaju da bi nova ponuda mogla da zadovolji čelnike Bavaraca. Prema pisanjima medija radi se o cifri od 50 miliona. 

 

 

09.45 - Haos oko Ronalda!

Kristijano Ronaldo je sve bliži povratku u Real, o čemu je reč pogledajte OVDE.

09.30 - Lukaku sve bliži povratku

Saga Romelua Lukakua i Intera se polako bliži kraju. Kako javlja pouzdani Fabricio Romano, Inter je ubeđen da će ubrzo postići dogovor sa Plavcima. Ovaj posao bi mogao biti najbolja moguća opcija za Čelsi, s obzirom da bi italijanski tim preuzeo kompletnu platu Belgijanca, te bi londonski tim dobio i naknadu za jednogodišnju pozajmicu.

 

 

09.10 - Sterling u Čelsiju?

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za igrača Mančester sitija Rahima Sterlinga, prenose britanski mediji.

"Skaj sport" navodi da obeštećenje za engleskog reprezentativca iznosi oko 60 miliona funti. Dva kluba bi mogla da se dogovore oko obeštećenja, ali tek pošto Romelu Lukaku napusti Čelsi.

09.06 - Kristof Galtije blizu PSŽ-a

PSŽ traži novog trenera, Galtije je blizu, ali... Nica za svog trenera traži 10 miliona evra. Ostaje da se vidi kakav će dogovor biti postignut.

09.05 - Milovanović na ceni

Fudbaler Partizana Marko Milovanović je u centru pažnje ovih dana. Hoće ga Borusija i Atalanta, a crno-beli nisu spremni da ovog napadača prodaju za manje od pet miliona.

TRANSFERI 20. JUN Dva pojačanja na

FK Partizan/Miroslav Todorović

 

 

09.01 -  Interesantno je bilo na fudbalskoj pijaci i proteklog dana, 19. juna, a šta se sve dešavalo možete pogledati OVDE

09.00 - Dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz minuta u minut na fudbalskoj pijaci. Biće sigurno zanimljivo i ovog dana.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading