MITROVDAN! Na današnji dan srpski napadač je postigao golove za istoriju! Dva su prava majstorija! (VIDEO)
Alo!/Marko Metlaš

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20:30 u Budimpešti igra prijateljski meč sa selekcijom Mađarske, a dok domaćini čekaju debi Engleza u dresu svog nacionalnog tima, Srbija iščekuje da vidi u kakvom če sastavu izaći Dragan Stojković Piksi. 

U odbrani nema puno opcija, a u napadu je "otpao" Dušan Vlahović, tako da su opcije Luka Jović i Aleksandar Mitrović, Joviću nedostaju minuti i ovo deluje kao idealan meč za njega, ali Mitrović je taj od koga se očekuju golovi. 

MITROVDAN! Na današnji dan srpski napadač je postigao golove za istoriju! Dva su prava majstorija! (VIDEO)

Printscreen

 

Pogotovo ako je 24. mart! To je datum kada on obožava da igra, dao je već tri gola za nacionalni tim i to u dva jako bitna meča. Prvi put je 24. marta pogađao 2017. godine kada je u Tbilisiju slomio otpor Gruzije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

CEO SVET ĆE GLEDATI SRBIJU! Eriksen u startnoj postavi protiv "orlova"?

Gruzijci su tada poveli posle velike greške odbrane Srbije, izjednačio je Tadić iz penala, a prednost Srbiji doneo je gorostasni napadač iz Smedereva fenomenalnim golom! Primio je loptu iz okreta na 20 metara od gola, a onda opalio i pocepao mrežu Gruzije! Evo kako je to izgledalo: 

Još dva gola koja je dao 24. marta su sveža u sećanju, jer su se desila prošle godine u meču sa Republikom Irskom. Igralo se na "Marakani", bilo je 1:1, a onda je Mitrogol ubacio u petu brzinu.

Prvo je dao gol za pamćenje, kada je sa ivice šesnaesterca lobovao golmana Irske i tako doveo ceo stadion do delirijuma! Tog gola se svi sećamo, a onda je između dva čuvara uspeo da skoči i glavom overi bitnu pobedu našeg tima! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading