PRVA FRKA NOVOG TRENERA BARSELONE! Emeri nije hteo da pruži ruku Ćaviju, varničilo na konferenciji!
EPA

Fudbaleri Barselone savladali su Viljareal na gostovanju u subotu uveče sa 3:1, ali će ovaj duel ostati u senci svađe dvojice trenera.

OPŠTE RASULO U PORTUGALU! Sve je počelo od utakmice sa Srbijom!

Unaj Emeri, šef stručnog štaba "žute podmornice" nije želeo da pruži ruku Ćaviju nakon utakmice jer je smatrao da je njegov tim oštećen.

- Gledao sam prošle nedelje meč Barselona - Espanjol i pomislio sam da ono nije bio penal, ali ga je sudija svirao. Sada nama nisu svirali čist penal. Mislim da ni u Barseloni nisu zadovoljni time da je očigledno da ih sudije guraju - rekao je Emeri.

PRVA FRKA NOVOG TRENERA BARSELONE! Emeri nije hteo da pruži ruku Ćaviju, varničilo na konferenciji!

EPA

 

Španski mediji pišu da je došlo i do fizičkog obračuna nakon što je neko iz stručnog štaba Viljareala dobacio Ćaviju da je on lično uticao na odluke sudija.

- Očekivao sam da mi Emeri pruži ruku. Ne razumem njegovo ponašanje. Takve stvari se dešavaju na terenu, ali prestaju kad sudija svira kraj i tada iskažemo poštovanje prema rivalu i rukujemo se. Ne želim da pričam o sudijama, oni imaju težak posao. Ne mogu da sudim da li je bio penal ili ne. Postoji i VAR. Sudije imaju moje veliko poštovanje, jednog dana te oštete, drugog tvog rivala - poručio je Ćavi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading