Neka bude što biti ne može!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Sećate li se kada je poslednji put vladala tolika euforija pred neki meč reprezentacije Srbije? Možda protiv Škotske? Možda protiv Nemačke? Sigurno da uvek sa velikim nestrpljenjem očekujemo duele "orlova", ali iz nekog razloga sada protiv Kristijana Ronalda i družine, ponovo svi pričamo samo o selekciji Dragana Stojkovića Piksija.

Nećemo da se lažemo, gotovo svakim porazom i novim razočaranjem sa usana mnogih navijača čuje se već dobra rečenica: "Više neću da pratim reprezentaciju". Ipak, opet se iznova i iznova im se vraćamo.

Neka bude što biti ne može!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Ima to nešto u nama Srbima što nas uvek tera da verujemo, da se ne predajemo ni onda kada je jasno da su šanse minimalne. Svima nama u genu je da se borimo, da nikada ne kažemo "Gotovo je, nema više šanse".

SRBIJU ČEKA PAKAO AKO NE POBEDI PORTUGAL! Nikada nije bilo teže preko baraža stići do Mundijala, a evo ko stoji na putu!

Fudbalska reprezentacija Srbije u Lisabonu od 20.45 bije presudnu bitku protiv Portugala, a samo pobeda vodi "orlove" na Svetsko prvenstvo u Kataru. Zar je moglo bolje? 

Neka bude što biti ne može!

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Naša selekcija predvođena Draganom Stojkovićem Piksijem pokazala je u ovom ciklusu kvalifikacija da zaslužuje podršku, da je ova generacija spremna za veliki iskorak. 

SRBIJA MOŽE DA ZABORAVI PRVO MESTO? Portugal će igrati Svetsko prvenstvo, makar na silu!

Verovaćemo svi i večeras da u Lisabonu može da se dogodi senzacija. Verovaćemo, iako svi znamo da će biti teško. Verovaćemo i ako bude 1:0 ili 2:0 za protivnika. Verovaćemo.

"Neka bude borba neprestana, neka bude što biti ne može".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading