MILOJEVIĆ PRED MEČ ODLUKE SA MONAKOM Motivisanost, spremnost i fokus, naš kvalitet je kad igramo kao kolektiv
FK Crvena zvezda

Okupljene novinare je zanimalo da li smatra kako će mu meč u Kneževini biti najveći u dosadašnjem delu karijere.

-Da ne ostane na tome da je najveća. Uvek pristupamo utakmici kao i svakoj drugoj. Ponekad dosta zavisi i od snage protivnika - rekao je Milojević i dodao šta smatra da će presuditi u ovom meču: 

-Motivisanost, spremnost i fokus. U mnogim stvarima smo bili pravi u prvoj utakmici. Moramo da budemo za nijansu hrabriji i ofanzivniji. 

Smatra da njegovom timu preti opasnost od napada protivnika.

-Očekujem prepoznatljivi Monako. Moramo da zatvorimo centralni deo terena, trčanjem dolaze do gola. Očekujem tako nešto od trija u napadu, ko god bude igrao - rekao je Milojević.

OPTIMIZAM Mrkela: Zvezda može do evropskog proleća!

Zna i koja je mana njihove odbrane.

-Naš kvalitet je kad igramo kao kolektiv, pa neki pojedinac uvek iskoči. Katai, Pešić, Ivanić, mislim da je vreme da proradi. Defanzivci Monaka su fizički jako dobri, ponekad previše veruju u to, pa kiksnu. U odnosu na prvu utakmicu smo napadački u boljoj formi - istakao je Milojević.

Zvezda nikad nije pobedila u Francuskoj. 

-Nisam neko ko juri rekorde i nemam taj ego borbe sa prošlošću. Najviše volim finala i ovo je kao neko finale. Svaka utakmica je ista i uvek je moranje. Tražim od igrača da se opuste i ne razmišljaju o rezultatu. Nekad možete da prevarite fudbal, ali ne mnogo puta i ne uvek - kaže Milojević.

Upitan je i da li Ima mesta za Ivanića i Kataija.

- Ima, tri godine su igrali zajedno - lakonski je odgovorio šef struke crveno-belih.

Prokomentarisao je i drugi meč u grupi između Trabzona i Ferencvaroša.

- Očekujem fer utakmicu. Po meni je Trabzon kvalitetniji. Ferencvaroš igra reaktivan fudbal, kontra, polukontra. Prvi su u grupi i možemo da im čestitamo - ističe srpski stručnjak.

Ponovo je pitanje bila pozicija na kojoj će Strahinja Eraković igrati, a Milojević je za mladog defanzivca rekao da zaslužuje poziv za Mundijal.

- Eraković će igrati na poziciji gde igra najbolju poziciju. Mislim da zaslužuje da se nađe na spisku putnika za Katar, kad se zna da su Spajić i neki igrači povređeni. Kvalitet mu je što može da igra na dve pozicije - zaključio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading