OPTIMIZAM Mrkela: Zvezda može do evropskog proleća!
FK Crvena zvezda

Mrkela je istakao da će fudbaleri crveno-belih dati sve od sebe da ostvare dobar rezultat u "kneževini".

- Nadam se prolasku u nokaut fazu ovog evropskog takmičenja. Idemo na pobedu, daćemo sve od sebe. Odigrali smo dosta dobrih utakmica u ovoj grupi. Ja sam lično jedino bio nezadovoljan porazom od Trabzona u gostima. Već sam nekoliko puta rekao da smo ostale utakmice u grupi dobro odigrali. Nismo zaslužili poraze od Monaka u Beogradu i Ferencvaroša u gostima - rekao je Mrkela novinarima uoči odlaska u Monako.

Prvo mesto na tabeli grupe H drži Ferencvaroš sa 10 bodova, dok je Monako drugi sa sedam. Trabzon i Crvena zvezda imaju po šest.

ZVEZDINA PORODICA Fudbaleri i košarkaši istim avionom za Monako: Nedović tipuje - DUPLA POBEDA (VIDEO)


Utakmica Monako - Crvena zvezda će biti odigrana sutra od 18.45 časova, a u isto vreme u Turskoj će igrati Trabzon i Ferencvaroš.

- Najteže gostovanje je predstojeći meč sa Monakom. Međutim, verujem u ekipu i stručni štab. Verujemo da ćemo odigrati dobar meč i da ćemo pobediti, a ispratićemo šta se dešava na drugom meču - dodao je Mrkela.

Prvoplasirani iz grupe H igraće u osmini finala Lige Evrope. Drugoplasirani tim će igrati u 1/16 finala Lige Evrope, a protivnik će mu biti neko od trećeplasiranih klubova iz Lige šampiona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading