ZVEZDA POSLUJE SE NAJVEĆIMA! Terzić poručio: Milan kupuje na "Marakani", a mi dovodimo iz Bajerna!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Crvena zvezda iz dana u dan dokazuje da raste kao klub, ne samo istorijskim plasmanom u osminu finala UEFA lige ili 35. mestom na evropskoj rang listi, već i priznanjima koje smo dobili kroz januarski prelazni rok, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

ZVEZDA MORA DA POŽURI! Jedno pojačanje stiglo na "Marakanu", za drugo vreme polako ističe!

- Milan ponovo kupuje na Marakani (Marko Lazetić, prim. aut), a mi kupujemo od Bajerna (Nemanja Motika), evropski klupski velikani ponovo uvažavaju Crvenu zvezdu, naši igrači odlaze u italijansku Seriju A i špansku Primeru. Igrači veruju današnjoj Crvenoj zvezdi, to dokazuje činjenica da igrač Valensije, najbolji strelac Norveške ili najbolji mladi igrač Bajerna žele u naš klub - rekao je Terzić Tanjugu.

ZVEZDA POSLUJE SE NAJVEĆIMA! Terzić poručio: Milan kupuje na

EPA

 


Nastavićemo da investiramo u naš tim, želimo da budemo sve jači i na zelenom terenu i na evropskom tržištu, dodao je on.

- Velika ulaganja u omladinsku školu su dugoročna i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogromnu korist u budućim vremenima, najbolji dokaz su plejada istinskih mladih asova koji su oduševili na zimskim pripremama sa našim prvim timom. Crvenoj zvezdi predstoji sjajna budućnost - poručio je Terzić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading