Ana Ivanović
Profimedia
Ana Ivanović

Profimedia

Ana Ivanović, Foto: Profimedia

U dogovoru sa sponzorima, naša teniserka je u obavezi da profesionalno igra tenis minimum do 30. godine. Jedina stvar koja isključuje mogućnost da ranije prekine s igranjem tenisa jeste povreda. Svaki drugi prekid ili kraj karijere nosi sa sobom određenje sankcije.

Tako bi neki ugovori bili raskinuti na štetu Ivanovićeve, dok bi nekim kompanijama Ana morala čak da plaća i penale.

To automatski znači da, ukoliko joj je cilj da ispoštuje ugovore i zadrži novac u džepu, pre 30 godine neće moći da planira decu sa svojim mužem, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, jer u slučaju da ubrzo zatrudni, moraće da snosi posledice propisane ugovorom sponzorstva.

Komentari (4)

joka

16.09.2016 23:17

uuuuuuu mnogo je briga....švajni će duplo da plati....samo nek je ona trudna....

Lune

17.09.2016 05:52

Hm,hmm..a kada privatnici u Serbije, proganjaju trudnice "nije uzasno", Ana ima uslove, odmah da rodi bez vecih posledica..po "buduce socijalno stanje porodice"...!

Kad ce fantomke da ruse Tominu vikendicu?

17.09.2016 09:21

Ne vidim nista uzasno niti su za to odgovorni sponzori. Naslov vam je pokvaren i senzacionalisticki. Anu niko nije bio po usima da sklapa ugovore, ona je to sama izabrala, profitu je dala prioritet u odnosu na decu, sto je legitimno. Da ste isti (neposteni) kriterijum koji ste primenili na sponzore, primenili na Anu, naslov je mogao da bude: Alava Ana prodala svoju decu. Nemojte biti ljudozderi, ne treba vam to.

pogledUsrbiju

17.09.2016 13:42

Pa ona za koji dan ima 29 godina. Znaci da se "strpi" jos godinu dana Pogledajte u Srbiji. Kad odete da konkuriste za posao ima uvek pitanje "da li imate porodicu" "da li planirate decu u narenih X godina" "da li imate decu" ako je negde odgovor DA automatski vise niste podobni. A slucajno ako zatrudnite ili poslodavac pomisli da ste zatrudneli OTKAZ. Sve je legitimno