Soraja Vučelić
Goran Srdanov

 

Naime, Soraja je na saslušanje došla po pozivu policijskih inspektora, a kako nam je rekla po izlasku iz stanice, ime političara koji joj preti još ne sme da otkrije.

Odbila fotografisanje sa inspektorima

Iako se prethodnih godina, kada je dolazila na saslušanja u policiju, redovno fotografisala sa policajcima, nas je zanimalo da li je i ovoga puta uradila istu stvar. - Ne mogu da vam to kažem, nije u redu sa moje strane da pričam da li sam se fotogafisala sa inspektorima ili nisam. Prošli put sam rekla i prevarila se što sam to uradila, tako da ovog puta nisam želela da napravim istu glupost - rekla je Soraja.

- Ispričala sam ono što bi trebalo da znaju. Nisam se vodila inatom, niti da bih nastavila ovu priču, već samo da bih se odbranila. Kao dokaz odnela sam poruke i pretnje koje sam dobijala, a sa mnom je sve vreme bila i moja advokatica. Zbog postupka koji se vodi u vezi sa tim, dobila sam zabranu da pričam o kome se tačno radi, a po savetu inspektora, to ne sme da se otkriva - kaže Soraja za „Alo!” i dodaje da nadležni organi detaljno rade na ovom slučaju.

- Policija mora dublje da se zabavi ovim slučajem. Papirološki će uskoro biti razjašnjen ovaj slučaj i nadam se da ću konačno moći normalno da spavam - izjavila je Vučelićeva.

18+
Klikni da vidiš sliku
„Ulazim u stanicu, svuda se čuje - Soraja...“

Goran Srdanov

„Ulazim u stanicu, svuda se čuje - Soraja...“, Foto: Goran Srdanov

Na pitanje da li se plaši posledica nakon saslušanja, Soraja kaže:
- Ljudi se plaše svoje savesti, znaju šta su napravili, pa moraju da odgovaraju za sve to. Želim da se osećam bezbedno i da nemam problem u životu ako nikome ne pravim sama problem. Isto tako ne želim da meni neko preti i da ugrožava moju bezbednost - kaže starleta.

Podsećanja radi, Soraji je poslednjih meseci imućni političar koji je aktivan u podzemlju počeo da preti porukama zato što starleta nije želela da bude sa njim u emotivnom odnosu. Prve preteće poruke „Alo!” je objavio nedavno, a slučaj je preuzela policija.

Inače, Soraja će se ponovo pojaviti pred inspektorima, i to zbog sumnje da je umešana u paljenje automobila Tamare Đurić.
- Otići ću u policiju kako bih obavila informativni razgovor. Koliko znam, radi se o slučaju paljenja automobila Tamare Đurić, gde se navodi da sam učestvovala. Kao dokaz odneću papire koji pokazuju da u trentuku tog incidenta nisam bila u Srbiji - kaže Soraja.

18+
Klikni da vidiš sliku
Soraja Vučelić

Goran Srdanov

Soraja Vučelić, Foto: Goran Srdanov

 

Sevale bradavice pred inspektorima

Soraja se u policijskoj stanici pojavila u uskoj majici ispod koje nije nosila brushalter, pa su inspektori imali priliku da vide njene bradavice. Ovo nije prvi put da se izazovno pojavi u ovoj ustanovi. Prošli put je nosila garderobu koja je istakla njene obline.

Komentari (3)

opozicija

20.09.2016 20:22

A vi iz lista ALO, navedite ime politicara ako imate m*da...Nemojte da zamajavate narod sa raznoraznim kurvama, pardon, starletama...

Peki

20.09.2016 21:50

Jednom rečju bitanga.

Budjoni

20.09.2016 22:35

Ako su je dobro "pretresli" imali su pune ruke , posla !