Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Nju je toveoma pogodilo, jer se ovome nije nadala. Od kako je saznala ne može da se smiri i sve vreme plače. U naletu besa izjavila je kako ne želi da je nacija poredi sa Minom Vrbaški, jer ona nije osoba koja javno može da kaže šta radi u krevetu. Luna je o svemu, po povratku iz fabrike, obavestila dečka.

- Ja sam plakala. Iznervirala sam se zbog snimka. Igrali smo igru istine i pitala me Sanja kada smo poslednji put imali seks i ja sam rekla nemam pojma kada i onda mi je on rekao da postoji snimak na Ju tjubu - izjavila je Luna.

- Glasovni? - pitao je Radanović.

- Da, glasovni, ja se čujem! Ne, ti! I onda mi je pričao šta je bilo i onda znam da ne laže. Znaš i sam šta mi je pričao. Neću da ti pričam zato što... što ja govorim! - pričala je Luna.

- Čudno mi to deluje! - rekao je Sloba.

- Ne lupaj Slobo sada. Dečko ne može da izmisli sada nešto što je bilo. Nije ti on kriv. Šta lupaš gluposti sada. Tebe boli uvo, ali meni je užasno, baš sam se smorila. Baš sam debil, baš osećam blam, mama i tata mi to gledaju. Blam! Samo sam se toga plašila i to se desilo! Jao! Osećam se užasno! Boli me želudac! Samo mama i tata to da ne vide. To je bilo tri dana pre nego što je on ušao. Kaže da je tada video - rekla je blogerka.

 

Komentari (6)

vesna

06.12.2017 18:04

Zaklela se zemlja raju da se sve tajne na kraju saznaju.

Zanka

06.12.2017 18:35

Luno, u rijalitiju gde si okruzen kamerama, posle jeb..a nema kajanja niti plakanja !

Mrki

06.12.2017 19:52

@Zanka - Kontali su da se nece cuti a ni videti tamo, jbg sta da se radi. Zao mi je nje, mladost ne razmislja.

mila

06.12.2017 21:22

@Zanka - Juuuu a ona sve naivna...od samog pocetka je potencirala da nikako ne bi imala sex u rijalitiju, a ispade da ga redovno upraznjava pa se sad iznenadila kako se to uopste zna...sta li ce mama Anabela sada da objavi...a da, decu ne donose rode, sta je lose u sexu???

nada

06.12.2017 21:22

Mama i tata ne moraju to da vide jer oni to odavno znaju ! Kada si izgubila nevinost ???? ? Draga Anabela markirala si cerku za ceo zivot da nikada nece biti prva vec uvek druga za pisljivu pobedu od 50 000 eura koju ni Sloba a ni Luna nece osvojiti - nije narod lud

branko1

06.12.2017 22:29

Foleru glupavi.Mislim da si nasal pravog jer on je bosanac,a oni vole bukve.Drži ga čvrsto,jer samo takav buzdovan može tebe da zadovolji