Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

 

On više ne zna ni da li želi da bude sa ljubavnicom ili ženom. Žao mu je obe, ali ne ume da proceni šta treba da radi dalje.

- Idem okolo i čujem neke priče, glavu ću nekome da otkinem. Ako sam rekao da želim da budem sam, zbog čega toliko teorija zavere - žalio se Sloba Luni.

- Zašto slušaš ljude - bez snage mu je uzvratila Luna, koja ne ustaje iz kreveta.

- Zato što se ti ponašaš kao da je smak sveta. Meni dolaze da pričaju kako se Luna guši u suzama, sva otekla - nastavio je Sloba.

- Ja ovde samo ležim i ljudi dolaze. Jesam plakala, ali ja ih slušam i to je to. Ne slušam druge ljude - veoma tiho i mirno mu je odgovorila Luna.

- Da si u startu bila takva, da nisi slušala te priče, mi nijedan problem ne bismo imali. Samo želim da ohladim glavu jer mi je užarena - rekao je Sloba i izašao napolje.

Onda je otišao do Kije i žalio se da će nekome da slupa glavu zbog priča, a onda ponovio istu priču kao i Kiji da mu je da ohkadi glavu.

- Želim da budem samo sam. Da ohladim glavu, užarena mi je - rekao je Sloba.

 

Komentari (6)

lola

30.04.2018 16:16

ceka da mu mama u cetvrtak kaze sa kojom da bude.

Pavle

30.04.2018 18:06

@lola - Lola, pa ti si car!

Anita

30.04.2018 16:57

Draginja završi u bolnici,da ne bi morala da ide na sahranu Kijinog oca.

brankica

30.04.2018 22:51

Sloba je izabrao Lunu jer se cuo sa majkom.A Kija nervni slom.Neverovatno je koliko je on tupson.

Rada lambada

01.05.2018 06:28

@brankica - Nijedna ga ne zasluzuje

Marko

01.05.2018 08:40

Covek, koji nije sazreo, pod uticajem je majke i sve ce uraditi onako kako mu ona kaze. Sada je jasno zasto ih Kija nije htela posecivati. Jednostavno, oni su zli ljudi, a i Sloba nije nista drugaciji. Decko je beskarakteran, agresivan, bezobrazan i nije covek. Kiji, jakoj i sposobnoj zeni, ovakav mutavac ne treba. Mozda je Andrija stvarno njena sretna sudbina.