Sloba i Luna
Youtube printscreen
Sloba i Luna

Youtube printscreen

Sloba i Luna, Foto: Youtube printscreen

Nikola i Sloba su ustali za stolom, a Arsić je rekao:

- Taktiku nikakvu nemam. Što se tiče žurke, tu se namestila situacija da sam ja krenuo negde tamo, i onda sam prošao pored Lune. Znači, nisam ja otišao od stola gde sam stajao celo veče, pa da sam sa namerom otišao kod Lune. Ja nisam ni primetio da si ti tu, nego sam prolazio tu, video je i samo sam joj rekao: "Nemoj da se napiješ večeras, sutra radimo". Nešto u tom fazonu. Da sam imao nameru da tebe napravim ljubomornim, sigurno ne bih tako nešto uradio.

- Šta imaš ti da je savetuješ pored Slobe? - umešala se Jelena Golubović.

- Šta ti savetuješ ovde pola kuće? - odmah je besno pitanjem uzvratio Nikola.

Pogledajte kako je Sloba reagovao.

 

 

Komentari (4)

nedjo

09.12.2017 12:00

ovi ljudi nisu normalni

nada

09.12.2017 12:27

Ponasaju se kao klinci sto i prilici njihovim nezrelim godinama !!!!!!!!!! Sloba ce i go.na jesti samo da stigne do finala. Njega treba non-stop izazivati tako da pukne i bude izbacen napolje - ovakvo ponasanje mu nece doneti slavu vec privezak nasilnika i bolesno ljubomornog muskarca agresivnog ponasanja - pa ko takvoga voli nek izvoli !

SRLE

10.12.2017 09:12

@nada - Mnogosiloša osoba.zašto toliko mrzi temlade ljude. Ostavite ih davode samisvoje bitke. Bivša je izgubila sve. Samo može da žali za svim onim što je imala.Jednog predivnog muškarca, ali je to sada daleka prošlost.On ludo voli Lunu kao i onanjega.Njih dvoje čekalepa isvetla budućnost napolju. Do pobede.

Ivana

09.12.2017 14:02

Kako je nesiguran Sloba, pa sta misli napolje,kad je Luna takva devojka? Nikola je pri uladku rekao da mu se Luna ne svidja. Od kad je Sloba sa Lunom, samo place I povredjuje se, da Kijom je pevao. Eto mami snajka , pa da zali za Kijom celog zivota. Kao da se svuda slazu snaje I svekrve?! I to pogotovu u pocetku. Tolerancija sve resi.