Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

Napredovanje može da se ostvari samo ako o svojim planovima ne budete pričali sa drugima. Na početku ste novog životnog ciklusa, ali još nije vreme da date gas do daske. Neophodna je dobra priprema terena da biste išli lako i opušteno.

BIK

Ne radite ništa na brzinu i ne prihvatajte tempo koji vam nameću. Samo staloženi i studiozni možete da dođete do kraja i izađete kao pobednik. Prethodnih dana ste platili cenu za brzopletost.

BLIZANCI

Mogući su zanimljivi susreti sa ljudima koji utiču na vaš poslovni status i karijeru. Mogli biste da dobijete ponudu za novu poslovnu kombinaciju, ali se vi, po običaju, predomišljate i preispitujete da li ste dorasli izazovu.

RAK

Saznaćete i naučiti sve što vam je neophodno da zablistate u novom poslovnom izazovu. Prihvatite odgovornost za sve što vam se dešava u životu, jer je to prvi korak ka prosperitetu. Verovatno osećate priliv nove energije, koja će vam biti potrebna.

LAV

Drugi će biti zaineteresovani za vas i za ono što radite, pa ćete biti izuzetno traženi, omiljeni i popularni. Možda vam ta gužva neće prijati, ali ćete od toga i te kako imati koristi. Dodatni posao bi mogao da pomogne.

DEVICA

Što god da radite, previše se emotivno unosite i tu se krije potencijalni problem. Nervirate se zbog drugih i isterujete pravdu. Ne žurite, neophodno je samo da pustite kočnicu, a inercija i vetar će vas pokrenuti. Moguća su nova poznanstva.

VAGA

Fokusirajte se na sebe i svoje ciljeve, budite kreativni i ne opterećujete se pobedom po svaku cenu. Želja da budete bolji od drugih i u centru pažnje odvlači vašu energiju koju biste mogli da iskoristite. Očekujte susret sa osobom do koje vam je stalo.

ŠKORPIJA

Očekujte susret sa važnom osobom! Prvi put niste dobili očekivano, ali su se stvari u međuvremenu promenile u vašu korist i sada biste konačno mogli da dobijete ono što želite. Vi ste žrtva laskanja i pohvala, što vam je duševna hrana.

STRELAC

Početak dana vam neće biti zanimljiv. Imaćete česte emotivne oscilacije i bićete skloni da stvari vidite u tamnijim tonovima nego što zaista jesu. Kontrolišite emocije, posebno ljubomoru, da ne bi bilo problema.

JARAC

Prinuđeni ste da budete deo tima ili ono što radite ne zavisi samo od vas. S obzirom na vašu sumnjičavost i česte promene raspoloženja, neće vam biti lako da se ospustite i prepustite. U drugima vidite potencijalnu konkurenciju.

VODOLIJA

Ne pričajte o svojim planovima dok ih ne ostvarite. Ojačajte samopouzdanje i oslonite se na sebe, jer prave stvari su pred vama. U ovom danu nizaće se sve bolje poslovne ponude, ne paničite.

RIBE

Poznanstvo koje sledi može doneti zanimljive ideje, koje ćete pokušati da materijalizujete. Možda ćete se osećati nedovoljno sposobnim i doraslim za ono što vam dolazi u susret, ali to je prolazna faza i što god da osećate, ne dozvolite da se vidi.