Nož, napad
Profimedia
Hitna pomoć noć

Profimedia

Hitna pomoć noćas imala pune ruke posla, Foto: Profimedia

Šest osoba je povređeno u pet saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
U udesu, koji se dogodio u 23.45 časova u Vojvođanskoj ulici, kod broja 257, povređena je devojka (24) u svojstvu suvozača i prebačena u Urgentni centar, ali nije životno ugrožena.

Jedan muškarac (35) zadobio je ubodne rane leve nadlaktice i desne potkolenice u ulici Dr Riharda Burijana, kod broja 25 na Karaburmi, a Hitna pomoć je primila poziv da je došlo do uboda nožem u 22.23 časova i prevezla povređenog na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U saobraćajnoj nesreći u Tekeriškoj ulici u naselju Kumodraž povređena su dva muškarca - jedan (34) je zaodobio tešku traumu, te je prevezen na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, dok je drugi (36), takođe, prebačen u Urgentni centar, ali nije životno ugrožen.
Još jedan muškarac (30) povređen je u udesu u 21.15 časova na Zelenom vencu, kod broja 10, i odvezen u Urgentni centar, ali nije životno ugrožen.

U saobraćajnoj nesreći u 19.04 časova na Pancevačkom putu, na prvoj autobuskoj stanici posle mosta, povređena je žena (49) i prebačena na Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 109 puta, od kojih 29 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici i hipertoničari.

U Beogradu su se juče tokom dana zabeležene dve saobraćajne nesreće, u kojima su dve osobe teško povređene, kao i jedan pad s visine u kojima je jedna osoba tesko povređena.

Niko, međutim, nije povređen u nevremenu koje je juče zahvatilo Beograd, dodala je Macura.