Dve Milice snimile selfi u sobi punoj neuroloških bolesnica
društvene mreže
Dve Milice snimile selfi u sobi punoj neuroloških bolesnica

društvene mreže

Dve Milice snimile selfi u sobi punoj neuroloških bolesnica, Foto: društvene mreže

Degutantna fotografija nastala je, kako saznajemo, na odeljenju neurologije, a snimila ju je Milica Vojinović Popović, zaposlena u opštoj bolnici „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru. Ona je fotografisala sebe i koleginicu Milicu Bodovinac, koja se seli iz države, tokom njenog poslednjeg dana na poslu.

Na fotografiji, kojom su teško prekršeni medicinska etika i pravilnik bolnice i koja je zgrozila javnost, pored dve zaposlene vide se bolesnice, a jedna od njih čak i nosi pelene. To, međutim, ove dve medicinarke nije sprečilo da se na slici smeju.
Uz fotografiju je Milica Vojinović Popović napisala je da njena koleginica posle deset godina života „u ovoj šugavoj državi“ odlazi i da joj želi svu sreću.

Somborka koja je želela da ostane anonimna, a čija se baka lečila u toj bolnici, kaže da su medicinske radnice ovom fotografijom lišile pacijentkinje bolnice svakog dostojanstva, a posebno stručne nege.

- Nedavno je moja baka bila u toj bolnici. Umesto tačne dijagnoze i lečenja, dobila je sredstva za smirenje i vezali su je za krevet. Da je neko moj u pozadini slike, gospođi bi stigla tužba pre neko što bi stigla da se spakuje - kazala ona za „Alo!“.

Dr Milan Grba, direktor bolnice, koji je od novinara saznao za fotografiju, nije krio čuđenje zbog njenog postavljanja, a i on je zgrožen onim što je video.

- Pogledao sam fotografiju i najoštrije osuđujem postupak zaposlenih. Ovo etički nije korektno i uveravam vas da nijedna od njih nije imala saglasnost bolnice da tako nešto slika - kaže Grba. On dodaje da je Milica Bodovinac već napustila tu ustanovu, a obećava da će druga zaposlena, Milica Vojinović Popović, biti propisno kažnjena.

- Imamo naš pravilnik, po kojem će biti kažnjena, pokrenućemo disciplinski postupak iz ovih stopa - dodaje Grba.

Fotografija uklonjena

Sporna fotografija je od četvrtka stajala na Fejsbuku, ali je nakon poziva našeg novinara direktoru bolnice u petak munjevito sklonjena sa profila medicinske radnice.

Komentari (63)

Bondji

02.07.2016 09:06

Kakvo nam je stanje u zdravstvu..uskoro mozemo ocekivati i selfi sa patologije.

Sneza

02.07.2016 09:28

Zabraniti koriscenje mobilnih telefona na poslu. U toku radnog vremena. Isto tako ispijanje kafa,cigareta. Ceo sistem da se pokrene treba rad. Pare se trebaju kako davati tako i uzimati. Kazne naplacivati i tako puniti fondove. Vise policije po gradovima ali da rade, ne da zabusavaju. Kontrola u svakom smislu jaca za sve. Dajte plate ljudima ali i trazite rezultate!

Klj

02.07.2016 10:17

Nije Milica vec Milka Badovinac. Verujem da im nije bila namera da ismevaju ove bake ali tako je ispalo i sada cete svi da ih osudjujete. Milka je jedna predivna devojka koja se najvise od tih sestara brinula o bolesnima, znam jer sam i sama bila tamo pacijent.

jeca

02.07.2016 10:41

@Klj - Naravno da će biti osuđivane,jer je to što su uradile odvratno,praviti selfi,sa kretenskim grimasama pored nepokretnih starih lica kojima se i donji veš vidi na slici je u najmanju ruku bolesno i odvratno,i ništa manje ne bi bilo nepristojno i da je na nekom drugom radnom mestu urađeno,npr. u trgovini,apoteci,autobusu...Ali to je državna služba može im se.

XXL

02.07.2016 10:26

A nekada je MC "Dr.Radivoj Simonović" imao izvrsnu garnituru stručnog osoblja među lekarima, med.sestrama i ostalih službi dok je sada celokupno zdravstvo u katastrofalnom moralnom i materijalnom stanju (otac mi je radio u toj ustanovi i sada nekolicina gimnazijskih drugara kao lekari). Žalosno i sramno, a odlazećoj med.sestri na potezu je država da povuče licencu za rad u inostranstvu po hitnom postupku toliko najmanje što mogu da učine za dostojanstvo pacijenata i ugled te ustanove.

meda

02.07.2016 10:35

Divna sestra? Sta rade one koje nisu divne? Odvratno, neumesno, jadno! Kazna za ovu sto jos uvek radi suspenzijom, a obadve novcano treba da se kazne. Plus izvinjenje ovim pacijentima sa slike. Kada sam kao dete od 15 godina bila operisana, gledala sam kako moje vrsnjakinje na praksi vitlaju po hodnicima sa jadnim i nemocnim starcima i pomislila da nije normakno pustiti ih bez nadzora odraslih. A ove su odrasle osobe, sramota.

viktorijanaviki

02.07.2016 11:01

Sram ih bilo,zene u pelenama,bez svijesti,odlicna im je pozadina. Sto god su htjele da postignu treba da ih je sramota.Mene su licno zgrozile jer su kao vjestice bez metle jedino ako im nije bila namjera napraviti selfi za audiciju statista u horor filmovima

M.m.

02.07.2016 11:19

Koleginice svaka vam cast ! Stidite se !!!!

normal

02.07.2016 11:22

jaka stvar sto su se slikale....poenta je odlaze vam strucni I mladi ljudi ostaju samo oni koji ne mogu preko...ne volim ta slikanja svuda I to su gluposti danasnjice kao moda a slikaju se svuda I slikaju svasta...ne znam sta je problem u tom slikanju zivimo u demokratskom drustvu navodno a sve vise toga se zabranjuje. Ove zene rade tu o svaki dan gledaju ovakve I gore slucajeve za njih je to normalno radno okruzenje. Vide se pelene kazete pa sta mislite ko im menja te pelene I ne samo to?

ja

02.07.2016 12:20

@normal - Da bog da da tvoje dete lezi tamo pa da se slikamo malo!!!!!!!!!!!!!

rale

02.07.2016 12:24

@normal - Ako smatraš da je ovo o.k. onda ti želim što skoriji selfi sa ovim ludačama, na istom mestu, naravno ti u horizontali. Ako ne ti, onda neko od tvojih najbližih...Možda bi onda promenio priču, nečoveče...

Random

02.07.2016 13:40

@normal - To im je posao. Znale su da ce im to biti posao. Ako nisu bile spremne, mogle su da budu bilo sta drugo, a ne da se izivljavaju na bolesnicima jer jednostavno nece to da rade. A mnogo menjaju pelene, ubilo se. Situacija u bolnici je uzasna. Bolesnici samo sto ne umru, a medicinske sestre se zezaju. Bas opravdavajuce.

Jasna

02.07.2016 14:47

@normal - Volela bih da ovako postave tvoju sliku ili tvoje mame, tate, pa da vidim da li bi bila jaka stvar.Ne znam da li promecujes da se baki vidi lice???? I niej tacno da nemamo strucne. Na birou su hiljade i hiljade medicinskih sestara koje jedva cekaju da dobiju posao.

viktorijanaviki

02.07.2016 15:27

@normal - Normal???Ako nam odlaze kadrovi kao ove dvije humanitarke e dao Bog da ih ode sto vise.Nema opravdanja za njihovu svakodnevnicu i jel njima okruzenje i pozadina normalna i opravdanke za selfi..Te jadne,umiruce zene su necije majke,sestre,zene...nekada su bile lijepo obucene,mozda nasminkane i da se pitaju ovako ne bi nikad "pozirale".Sram bilo ove dvije zene

Neža

02.07.2016 12:11

Ovoj sto je napustila sugavu drzavu poslati nakicenu preporuku sa akcentom na nerad, neljubaznost, neozbiljnost neprofesionalnost! Ovoj drugoj otkaz! Uz istu preporuku i da vise nikad ne nadje posao.

Puritanac

02.07.2016 12:19

Nema nikakvog opravdanja za ove zdravstvene radnice koje su ovom fotografijom uspele da prekrse nekoliko ljuskih i moralnih pravila.Prvo su se slikale u neprikladnim pozama i sa osmesima na mestu gde je pokazivanje radosti neprikladno, drugo na fotografiji su osobe koje su u teskom zdravstvenom stanju i trece usudile su se da takvu fotografiju izloze javnosti.Jeste da je to tezak i mukotrpan posao ali ovaj slucaj nema veze sa tim.Svi starimo, starost i nemoc su sastavni deo zivota.Budimo ljudi.

nada

02.07.2016 12:34

to sto sad vidite je isto u gradskoj bolnici na gerijatriji , azil za pse je bolji, otac mi je tu umro zeljan vode da popije , sestre idu i piju kafu sa zapaljenom cigaretom, fekalije od staraca , ja i neki posetioci smo im davali vodu posto su vrata otvorena , doktora ni za leka da udje u sobu , slobodno ko god hoce da ode moze da se uveri svaka rec je istinita , ovo je za otkaz

Melani

02.07.2016 12:56

Ovo je tesko ludilo dveju zena. Ako rade takve poslove znaju da je to tako i ne moze drugacije ili da biraju nesto drugo. Ovako one prave ludace od sebe a unizavaju teske bolesnike. Nema nikakvog opravdanja za ovo! Kakvi selfiji pobogu? Pa idite i slikajte se negde na dr mesto. Jao,jao tesko onome koga ste vi negovale. Kako da je kojim slucajem situacija obrnuta a da vas dve lezite na ovim krevetima? Stidite se i svojih godina i svega. Sram vas bilo mrcine teske.

givensy

02.07.2016 17:03

@Melani - nadam se "melani" da imas diplomu za davanje dijagnoze "teskog ludila" jer drugacije ne bih mogla da dokučim o kojoj količini mržnje se radi koju nosiš u svom telu,jer duše nemaš!

Nada

02.07.2016 13:22

Ko nije bio na tom odeljenju ne zna šta je horor!!

neko

02.07.2016 13:23

A kazu da u privatnim domovima ne valja! Lazu!

Dino

02.07.2016 13:27

Pa ovo nije Milica vec Milka Badovinac sto je osla za njemacku. Morbidno!

bane

02.07.2016 13:51

@Dino - voleo bih da ove slike vidi njen novi poslodavac nece stici da raspakuje kofere bice curik nah srbija!

Mikyca

02.07.2016 14:58

@Dino - E u Njemackoj nemas vremena da se slikas a u Njemackoj se radi...nema se vremena za kafenisanje ....imas pausu a ako te izmedju toga pacijent pozove..pauza se automatski prekida...Nece Svabo tebe platiti za slikanje i kafenisanje

zix

02.07.2016 15:26

@Dino - Treba njenom poslodavcu u Nemačkoj proslediti njen dosije, da vidimo kako švabe reaguju.

ana

02.07.2016 13:32

da nije neko iz " humanitarne" organizacije

Random

02.07.2016 13:37

Nije kao da nekoga briga, ali uopste medicinski radnici u somborskoj bolnici su ispod nule. Nemaju uopste morala. Znali su kakav ce im biti posao tako da nemaju prava da se zale. Treba da pomazu ljudima, a ne da odmazu. Pijancenje kafe, slikanje selfija i prepotentnost im je sad posao. Obema treba ukinuti pravo na rad kao medicinske sestre. Nema prastanja. Videli bismo da se slikaju, a da su njihove bake tu. Sram da ih bude. Samo sto one ocigledno nemaju srama.

PORODIČAN ČOVEK

04.07.2016 08:02

@Random - gde si ti video da sestre imaju morala ?SVAKA ČAST POJEDINKAMA ALI ONE SU DNO. SVAKI DAN SU IM RUKE DO LAKATA U GOVNIMA ,STALNO GLEDAJU SMRT I OGUGLALE SU NA SVE ŽIVO. SAMO EVRI ,100 KAFA DNEVNO .ČOKOLADE I BIMBOBNE I SKUPI POKLONI MOGU DA MALO OMEKŠAJU TE LIČNOSTI. BITNO JE DA SU ŠALJIVE ,UVEK SPREMNE ŽENE NA SVE ,OSORNE ,TRAČARE I PO CEO DAN PRIČAJU KAKO NJIHOV MIKICA NE VOLI ŠUNKU I SLANINU I DOMAĆE KOBAJE NEGO SAMO PAŠTETU I VIRŠLE SA SALAMOM. JADNO DETE.

penzioner

02.07.2016 14:44

Sada vam je jasno zasto se nasi dragi politicari i tajkuni ne lece na nasim bolnicama! Jos mi idioti apeluju na zavestanje organa, pa ovi bi nas rasprodali za pet minuta i sve zive bi tranzirali u rezerne delove!

Gizela

02.07.2016 16:03

@penzioner - Ljudi!!!! Zasto smo tako nepravedni zar je greh uneti malo mladalacke razdrganosti u te sobe pune bola i tuge!? One se nisakim nisu sprdale samo su svoj pretezak posao radile razdragane i time obasjavaju ilezece bolesnike!!!!! Radujmo se dok pored tereta i tempa koji je na ledjima medicinskog osoblja imaju snage i volje da se malo nasale i nasmeju......Za tu veselost treba da smo im zahvalni a ne da ih kaznjavamo!!!!! Sigurna sam da u svemu nema ni trunke zle namere!!!!!

somborac

02.07.2016 15:13

Tamo mi je majka preminula pre nekoliko godina. Stanje tamo je kao iz horor filmova. Osoblje tamo je katastrofa.

Milos.R.

02.07.2016 15:15

Pogresno ste protumacili sliku!!!! Prenaglasili ste gospodo novinari I unistili zivot ovim curama. Zasto? Te devojke zive za posao. Trude se I ovu stariju osobu smatraju kao clana porodice I javnom objavom su dale podrsku I istu trazile od nas. A vi? Nasekirali ste I zenu koja lezi,( ona se sada lose oseca i tuguje a cak se oseca kao krivac). Sledeci put pitajte a ne donosite ovakve zakljucke. Iskeno-hvala na ovakvom clanku upropastio si tri zivota ali ti si I dalje novinar. Hvala

koviljka

02.07.2016 16:26

@Milos.R. - ti gospodine ili si lud ili prijatekj ove dve spodobe.Blago Srbiji kad ovakvi odlaze.Svi koji misle da ova zemlja nevalja kartu u jednom pravcu i nek idu gde je,, bolje'i nisu za ovde.nama trebaju med.sestre koje rade svoj posao kako treba a ne da se izivljavaju po odeljenjima sa pacijentima.Mozda je to generalna proba za Nemacku.Nek proba to tamo da uradi,i neka nam se javi.Sramota za postene radnike u zdravstvu.

Milos.R.

02.07.2016 19:09

@Milos.R. - Draga Koviljka drago mi je sto ste nas obavestili. Na slici se prikazuje izivljavanje? U pravu ste. Ovo je zlocin! Slika je zlocin! TReba ove dve streljati! One li ce da se nasmejane slikaju!? Za ovo su zasluzile! U pravu ste. Svi ste upravu. Osuditi za torturu nazvanu "slikanje sa pacijentima". Oni ne trebaju da se slikaju jer oni su pacijenti oni nisu ljudi. KAKAV STRAVICAN ZLOCIN MEDICINSKOG OSOBLJA!!!

Poznavalac prilika

02.07.2016 15:16

Inače dotična spodoba sa slike je poznata kao devojka sumnjivog morala i kao registrovana narkomanka. Ona i njen debeli prepamtni deran Tibor pobegli su iz odvratne Srbije,jer su mnogo uZvišeni,prosvećeni....foliranti i prevaranti oboje. Nek se sad Njemačka bavi sa takvima. Samo kad ih se Sombor rešio!

bole

02.07.2016 15:17

Idi odavde gnjido, takva nam ne trebas. A tamo te nece takvu trpeti, daj Boze.

grr

02.07.2016 15:36

Nista novo i cudno. Nije prvi put. Otislo je odavno nase zdravstvo u tri lepe. Nema zdravstvene ustanove gde mozes da dobijes lepu rec. Sestre su ko prostitutke, a doktori ko makroi.

Ljiljana

02.07.2016 15:39

Postupak zdravstvenih radnika je za svaku osudu. Međutim, ni Alo se nije proslavio. Da li zaista mislite da vi ne kršite prava pacijenta i dostojanstvo čoveka objavljujući i šireći ovu bezumnu fotografiju? Na ličnom profilu su mogli da je vide samo prijatelji te Milice. Ovde ima prilike da je vidi čitav svet...

slavica

02.07.2016 19:20

@Ljiljana - Nisi u pravu...vide se one koje trebaju da se vide, medecinski radnici koji vole selfi na poslu a nesrecna bakica je pokrivenih ociju. I treba da se vidi kako se ponasaju sa bespomocnim licima.

Milos.R.

02.07.2016 15:59

Jel moguce da veliki broj citaoca ne prihvata nekrivicu dveju devojaka vec bi da ih lincuju I sve to zbog novinara koji je izdramatizovao sliku da bi podigao svom clanku rejting. Bezobzirni novinare upropastio si nekom karijeru a staricu naterao u plac!!! Znas i sam da ovim izjavama u clanku ne moze niko da te tuzi. Kaznu si zasluzio bezdusni covece. Prodao si clanak a sta je sa njihovom buducnoscu. Da li ce ostavsi bez posla biti gladni...sta ce trpeti dalje bezdusni covece...novinaru Stanicu!

Jasna

02.07.2016 18:54

@Milos.R. - Postovani Milose, zamislite svoju majku ili baku ili sebe kako vam se pojavljuje ovakva slika na fejsu. Baka je bolesna i bolescu ponizena i sestre se moraju dostojanstveno brinuti o njoj. Uostalom, problem i jeste sto ni vi ni one ne vidite u cemu je ovde problem. Promasile su profesiju i mogu slobodno potraziti drugu.

slavica

02.07.2016 19:18

@Milos.R. - Kako te nije sramota!!! Sto nisu o sebi i svom ponasanju razmisljale pre nego su se iskezile na ovoj fotografiji. Uzivale su koliko vidim pa neka i sada uzivaju. Sram ih bilo. Da i one jednog dana docekaju pelene....

istina

02.07.2016 19:30

@Milos.R. - sram te bre bilo ....kakav si ti to covek..sramota je sto novinar objavio clanak..pa jel voleli bi vi da mi budemo idioti...sramota je sto su one ovo radile mogle su u bolnici da se slikaju samo one ali sta ce im pacijenti u kadru,,,sram vas bilo...ne moze drzava biti toliko bedna pa da se vi spustite ovako najnize...pu bruke.medicinski radnici sramote jedne

Drugi Grad

02.07.2016 20:04

@Milos.R. - Bravo za novinara!!! Neka je objavio!! Znate li vi gospodine koliko je tesko danas dobito posao, i to u drzavnoj firmi, jel znate !? I tako, desi se sreca, i dobijes posao, i SPRDAS se sa nekim, starim, bolesnim, iznemoglim. Da li bi Vam bilo u redu da je u pozadini, u pampersu za odrasle, vasa MAJKA ??? Ma treba im upropastiti i zivot i karijeru !!!!!! SRAM I STID da ih bude !!!

Ana

02.07.2016 16:09

Ovo s mjesta istjerati sa posla! da li bi se slikale pored svoje nepokretne majke?

Dino

02.07.2016 16:59

Ova mala sto je osla krala je trodone iz ustanove i zloupotebljavala i ko zna sta sve jos

misho

02.07.2016 21:50

@Dino - dino,nemoj tako.pa dr.grba će dobiti šlog kada I to iz novena sazna.inače za njega je antišlog terapija koverat.sve je on to znao ali obmanjuje javnost.

VUKOVI SA MANJAČE

03.07.2016 20:39

@Dino - REKO SAM TI VEĆ DA GLEDAŠ SVOJ POSO I DA SI DOSADAN ,GLEDAJ ŠTA SE U TVOJOJ HERCEG- BOSNI I RVATSKOJ RADI DALJE OD SRBIJE.IMAŠ VIŠE MINUSEVA OD BILO KOGA. FUJ.

Maja

03.07.2016 20:58

@Dino - @misho dr grba je posten covek,tvrdim

MALA JE NARKOMANKA

04.07.2016 09:46

@Dino - @VUKOVI SA MANJAČE To sto si mu ti izlupo minuse ne znaci da nije tacno da je krala trodone, pitaj je da se zakune u svoju mater. FUJ!!!

Somborac

02.07.2016 17:54

Licno nisam zgranut postupkom doticne Milice ,jer sam je upoznao dok mi je deka tu lezao. Bicu prost i vulgaran i izvinite unapred , ali to je jedna opajdara ,nabedjena , puna sebe , gruga,grubog i bahatog ponasanja,dere se na pacijente , na rodbinu ,besni izivljava i uopste nije nasmejana kakva je ispala na slici. Moja ocen aza nju kao osobu i radnicu te ustanove je cista NULA i sram je takve imati u kolektivu. Iskreno se nadam da ce dobiti otkaz jer za drugo nije .

Griffin

03.07.2016 00:13

@Somborac - U ovoj drzavi za ubistvo pri voznji u pijanom stanju,plus bekstvo dobijes 4 godine. Da si joj zavalio 4 samarcine usi da joj otpadnu,sumnjm da bi diobio i dan. Dakle,sto nisi?

LJUBA SRETENOVIĆ ŠAMPION

03.07.2016 20:36

@Somborac - BRAVO,BRAVO,BRAVO NAJZAD JEDAN ČOVEK DA KAŽE GOLU ISTINU I SOPSTVENO ISKUSTVO.TAKO JE FUKARA ,BAHATA , BEZOBRAZNA ,DODVORAVA SE DOKTORIMA I SVA JE PUNA SEBE A ZAŠTO ? ZATO ŠTO ZNA DA JOJ NIKO NIŠTA NE MOŽE I DA KOD NJE PROLAZE SAMO EVRI ,MITA I MITO I ULIZIVANJE.UVEK DOKTOR STOJI IZA SPREMAČICA,SERVIRKI I SESTARA I ONE SE NORMALNO BAHATE I NISAM ZNAO DA SU TO TAKO FATALNE ŽENE . LEŽO SAM PO BOLNICAMA 30 PUTA ,SESTRE SU OK BAR KOD NAS U N.SADU NA INTERNOM STROGA DISCIPLINA JER SU LEKARKE GLAVNE.

profa

02.07.2016 18:54

Svasta se objavljuje u zutoj stampi, samo da povecaju tiraz. Nema etike, morala. Skandalozno je obostrano. Obe sestre treba kazniti, a onoj koja ide u inostranstvo ovaj postupak treba ubaciti u preporuku ili cv, pa da vidi hoce li j e zaposliti tamo.

voodoo

02.07.2016 19:00

Sada treba i budućem poslodavcu u toj zemlji gde ide da pošalju tu fotku, pa da vidimo kako tamo gledaju na takvo ponašanje. Šta ne postoji normalan način da se proslavi, u njihovoj prostoriji što se ne slikaju sa čašama zadnji dan na poslu i slično, nego ovako, ne znam da li da mi bude gadno ili smešno kako su zapravo glupe.

Bojana

02.07.2016 20:28

Jel moguće da neko može biti ovako ograničen? Gledam i ne verujem!

Penis

02.07.2016 22:09

Lol, prikovane a ne mogu se kretati, mos mislit Sprdale, roknule selfi xD Penis

viktorijanaviki

02.07.2016 23:30

@Penis - E nesreco,koliko manijaka slobodno seta,fuj

Marina

03.07.2016 05:04

Milicu Popović znam kao jednu saljivu,finu i pristojnu osobu. Zbog nje i osoblja na tom odeljenju moj otac je živ. Izuzetno kulturna u poseti svaki put kad odem,predusetljiva sve pohvale.Kad sam izvodila oca iz bolnice htela sam da im poklonim pelene celo pakovanje koje su ostale od mog oca,nisu hteli da uzmu.Htela sam sve tamo da ih pocastim(ne novčano )jer su mi spasili oca niko ništa nije hteo da uzme,to im je obaveza. Šta se toj ženi desilo da ovo uradi nzm ali osudjujem. Nepromisljeno

MODESTI BLEJZ

03.07.2016 20:26

@Marina - E TO JE NAJBITNIJE DA JE ŠALJIVA. MNOGO SU DANAS SESTRE ŠALJIVE . TO BAŠ NIJE PRIMERENO NAŠOJ SITUACIJI ALI NAŠE ŽENE SU SE IZBORILE ZA RAVNOPRAVNOST.NEMOJ DA JE BRANIŠ ,NA KRAJU ĆE BITI DA NIJE NI SLIKALA ,NEKO JOJ PODMETNUO.

Too

03.07.2016 06:03

U OVU USTANOVU TREBA ZAPOSLITI NEDU UKRADEN ONA VOLI TAKVE SELFI

Masan

03.07.2016 10:47

Odlican clanak, danas svako moze biti novinar posebno u ovakvim niskobudzetnim novinama, bolje da napravite reportazu o stanju Somborske bolnice, da vidite da je pola bolnice gradjeno od azbesta, gde se ljudi truju, da se napravi donacija, ne kazem ono je za svaku osudu, ali molim vas gde smo mi od Evrope sa ovakvim standardom, o platama medicinara necu ni da pricam, sto bi stranci rekli, bolnice su vam kupatilo drzave, toliko.

Gost

03.07.2016 13:14

Nista cudno za bolnicu u Somboru. Neljubaznost i neprofesionalizam... Cast izuzecima, ali takvih ima jako malo. tesko onome ko mora tamo da se leci...