Zgažen pešak, uviđaj
Dejan Briza
Zgažen pešak, uviđaj

Dejan Briza

Alkoholisani vozač pregazio mladog čoveka, Foto: Dejan Briza

Kako saznajemo, njih dvojica su bili komšije, a vozač automobila je bio pijan. Policija utvrđuje da li je mladić prelazio ulicu ili je automobil izgubio kontrolu kada ga je udario. 

Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje na putu Valjevo-Šabac, kod naselja Jelenča. Kako saznajemo, „pežo 406“ je u punoj brzini naleteo na mladića.

- Vozač i mladić su bili komšije. Navodno su se znali iz viđenja. Tragedija je rastužila mnoge zbog izgubljenog mladog života. Kada je u pitanju vozač, moglo se očekivati da će ubiti nekoga. On je često pijan i bilo je pitanje vremena kada će se desiti nesreća - kaže poznanik nastradalog mladića.

Naš sagovornik tvrdi da je policija ranije privodila Đorđa T. zbog bahate vožnje.

- Vozio je automobil bez dozvole i tablica, a bio je i pijan. U punoj brzini, od oko 100 kilometara na sat, zakucao se u nesrećnog mladića. Posle udesa je imao 1,80 promila alkohola u krvi. Bio je mortus pijan, a što je najgore, ponašao se bahato i ulazio u raspravu s policijom - ispričao je izvor blizak istrazi.

Na lice mesta došla je ekipa Hitne pomoći, ali mladiću nije bilo spasa. Vozač je priveden posle nesreće i određeno mu je zadržavanje.

Komentari (3)

ikam

05.03.2018 10:01

2meseca zatvora uslovno na2 godine,i da obeca da nece vise

VladimirR

05.03.2018 14:32

Svi su zatajili. Od policije do meštana koji su svedoci ponašanja ovog ubice. Moralo se naći načina da se spreči ovakav razvoj događaja, jer svako sa iole malo mozga je morao predvideti da će do tragedije jednom morati da dođe. Policija je mogla ovom, svima poznatom, kabadahiji postavljati klopke i učestalim kažnjavanjem čuvati nedužne građane od čijeg poreza primaju platu.

goga55

05.03.2018 15:25

Ovom nistaku treba suditi kao za svako drugo ubistvo,koja je razlika ubiti nekog pistoljem ili nozem ili pijan za volanom ubiti nekog,Alkosi su svesni da mogu ubiti nekog,ali ih bas briga,vozi pijan pa sta bude?!!!