Iznenađena poklonom: Nataša Šavija
Vladimir Živojinović
Iznenađena poklonom: Nataša Šavija
Iznenađena poklonom: Nataša Šavija, Foto: Vladimir Živojinović

 

Nakon što je ostala do finala u rijalitiju “Parovi”, a od političara dobila stan, njen vozni park oplemenio je ruski tajkun, i to ni manje ni više nego BMW-om X6.

Odmah je provozala svoj četvorotočkaš
Odmah je provozala svoj četvorotočkaš, Foto: Vladimir Živojinović


Nakon što smo saznali da je prethodnog dana pred njen stan u luksuznom novobeogradskom naselju vozač moskovskog moćnika dovezao džip s korpom cveća, u kojoj su bili ključevi i poruka, otišli smo pred Natašin ulaz. Nije bilo teško pretpostaviti o kojem je automobilu reč jer je na njemu još uvek bila velika crvena mašna.

Svom dragom je preko telefona zahvalila na poklonu
Svom dragom je preko telefona zahvalila na poklonu, Foto: Vladimir Živojinović

 

Nakon nekoliko sati, pojavila se i Nataša. Očigledno oduševljena novim mezimcem, nekoliko puta je fotografisala poklon pre nego što ga je “raspakovala”. Kako ga ne bi vozila sa sve mašnom po gradu, prvo je odlučila da skine ukras, koji je bacila na zadnje sedište, a zatim isprobala dodatnu opremu. Sudeći po jačini muzike koja je dopirala iz auta, biznismen nije štedeo. Pošto nismo bili dovoljno blizu, nismo uspeli da čujemo koga je Nataša u tom trenutku pozvala telefonom, ali sudeći po osmehu i dužini trajanja razgovora, sasvim je izvesno da je svom džentlmenu još jednom zahvalila. S nama nije bila tako pričljiva kada smo je pozvali.

Nataša Šavija
Nataša Šavija, Foto: Vladimir Živojinović


- Ne mogu da vas lažem kada ste me već uslikali, dobila sam automobil. Srećna sam i zaljubljena. On mi sve želje ispunjava, ali više nisam u rijalitiju i za sada bih svoju jaču polovinu ostavila samo za sebe - bila je tajanstvena Nataša, koja nije želela da nam otkrije ništa više o Rusu zbog kojeg je očigledno ostavila političara.
Prema rečima njenih komšija, po Šaviju često dolazi limuzina, dok joj pokloni skoro svakodnevno stižu na adresu.

Komentari (6)

penzioner

07.10.2015 21:48

Samo lopovi politicari i prostitutke zive u Srbiji! Ostali su ili gladni ili na ivici gladi!

jugo 45

07.10.2015 23:34

@penzioner - Svaka cast devojcici i Maricu odradi s nogu gratis.Naravno ako sme da se uzbudjuje posle ugradnje stena.Jos jednom sve cestitke i cuvaj se jer tvoj posao nije bezazlen.

Novembar

07.10.2015 23:36

@penzioner - Ovaj Natasin Poklon Od Politicara je placen Narodnim Parama. pa stoga svi mi imamo pravo na uzivanje sa Natasom Savijom.

Vlada

07.10.2015 23:05

Samo napred, promovisite prostituciju, pokazite deci kako da se bore u zivotu

XXX

08.10.2015 06:56

NA KOJE DUGME MOZETE DA SE POGASITE I PRESTANETE DA PISETE O PRAZNIM DUSAMA,PRAZNIM MOZGOVIMA,I OTPADU OD DRUSTVA.UTICETE NA DJECU NEGATIVNO SVAKI DAN OBAVJESTAVAJUCI NAROD O PROSTITUTKAMA,ZATVORENICIMA,PROPALIM PJEVACIMA...DAJUCI IM PROSTOR U MEDIJIMA-KOLO SE OKRECE,A MI TRPIMO TE GLUPOSTI

Tralala

08.10.2015 11:18

Ha ha zar nebi trebalo ovaj auto da bude "bas nov" ako je vec poklon? Sa sve masnom auto vec ima i tablice a gume kao da je iz dunava izasao :) Mislim ipak da joj bas i nije ispunio zelju u potpunosti jer sobzirom na njen apetit vjerovatno je trazila nov auto a ovaj polovni dobila da se malo nauci dok ne stigne NOVI. :) :) odlicna promocija ove ludace :)