Saša Popović
Alo!/Rajko Ristić
Saša Popović

Alo!/Rajko Ristić

Saša Popović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Lopovi su prošlu noć ušli u dom Saše Popovića i ukrali sef.

Direktor "Grand" produkcije se preko Press službe obratio javnosti i iznete su tačne informacije, da ne bi bilo nagađanja.

- Tokom prethodne noći porodična kuća Saše Popovića obijena je od strane nepoznatih lica. Tom prilikom iz doma dirketora "Grand produkcije" odnesen je sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice Popović. Naglašavmo da nije istina da je iz kuće odenesena i određena suma novca, budući da direktor "Granda" papire od vrednosti i novac drži u banci. Kako se ovom informacijom naročito spekuliše, a kako ne bismo ometali organe reda u otkrivanju počinilaca ovog nemilog događaja, ovim saopštenjem i završavamo obraćanje medijima kada je reč o ovoj temi!  Molimo sve predstavnike medija da imaju razumevanja da je reč o privatnoj stvari Saše Popovića i njegove porodice, te da u cilju dalje istrage ne treba davati mesta senzacionalnim i neistinitim vestima - navodi se u saopštenju direktora "Granda" koje je dostavljeno redakciji "Alo!"

Komentari (5)

miki

09.03.2018 13:38

ko ima tome i uzimaju sto ne uzmu od mene kako doslo tako otislo trazili su oni nesto drugo neke snimke ali kada su vectu daj sta das da izgleda da su lopovi .

mr burns from simpsons

09.03.2018 14:09

novac u banci a u sefu satovi? svaki put kad zele da znaju vreme, pogledaju u sef...jel to neka srpska verzija baje patka?

Pera Detlic

09.03.2018 15:43

Sta da su mu Suzanu ukrali kad ovoliko cmizdri za satovima, kupicu mu ja na buvljaku druge.

ZORAN

09.03.2018 22:23

@Pera Detlic - Javljam se da čuvam Suzanu dok se ne izvrši uviđaj i dok je Sale u grandu.

Milan

09.03.2018 16:07

Čovek drži veliku količinu gotovine.