Muzičari su dobro prošli
Rajko Ristić
Muzičari su dobro prošli

Rajko Ristić

Muzičari su dobro prošli, Foto: Rajko Ristić

Sale je u jednom trenutku toliko uživao u zvucima harmonike da je dvojicu harmonikaša kitio evrima.

Paparaco “Alo!” uslikao je trenutak kada Popović iz džepa vadi gomilu novčanica i 100 evra stavlja u harmoniku jednog muzičara, a onda istom novčanicom kiti drugog. Prvi čovek “Granda” nastavio je da se veseli i kiti muzičare, pa je sasvim izvesno da su članovi benda kući otišli punih džepova.

Jedan viskić za  direktora

Rajko Ristić

Jedan viskić za direktora, Foto: Rajko Ristić

S druge strane, Popovića čekaju još tri snimajuća dana novogodišnjeg programa, pa ukoliko nastavi ovako da se baškari, snimanja će ga skupo koštati. Da je Saletu sve bilo potaman, govori i to da je u jednom trenutku toliko pao u sevdah da je digao noge na sto i zapevao. Kako bi upotpunio svoj užitak, on se častio viskijem, koji je nešto kasnije gasio kiselom vodom kako bi ostao trezan i ispratio snimanje do kraja.

Pare za njega  nisu problem

Rajko Ristić

Pare za njega nisu problem, Foto: Rajko Ristić

- Sale je vrlo galantan prema muzičarima. Posebno je osetljiv na harmonikaše, zato što je karijeru upravo tako počeo i sviranje harmonike mu je i dan-danas velika ljubav. Kada smo videli da vadi gomilu para iz džepa, svi smo se šalili da kod direktora nema dinara, vać samo evrića. Često ga zadirkujemo što ne nosi novčanik, pa mu kažemo da nema toliko velikog asesoara u koji bi stao novac koji ima.

Bilo je baš veselo, odavno nije bila tako pozitivna i lepa atmosfera na snimanju neke emisije. Sale je pravi profesionalac i sve što radi je kvalitetno, tako da mu ne treba zameriti što se u pauzama snimanja malo opustio. Pevači koji su se našli u blizini su se takođe odlično zabavili pored direktora - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Svi se oblizuju kad Sale vadi pare

Rajko Ristić

Svi se oblizuju kad Sale vadi pare, Foto: Rajko Ristić

Sve se odigralo kao u najnovijem hitu: “Vadi, vadi pare, sušu da napravim. Vadi sve pare, bre, tebi da kupim ‘mečku’, a meni BMW”. Mada, kada je Saša u pitanju, automobile obe marke već poseduje, i to najnovije modele.

Komentari (1)

aki

30.11.2016 15:45

covek zna da pravi pare i uziva.svaka mu cast.