Sado-mazo, domina, rob
Profimedia
Sado-mazo, domina, rob
Ilustracija, Foto: Profimedia

Akademija lepih boli nalazi se u Beogradu i sve polaznike uči tehnikama vezivanja, koji bič koliko boli, ali i kako se čovek pravilno gazi i kako "roba" da davite, a da ne prekinete dotok krvi.

- Ovde smo da uživamo i da olakšamo put oslobođenja svima čije potrebe i sklonosti potpadaju pod široko polje BDSM, što najčešće podrazumeva vezivanje, dominaciju, sadizam i mazohizam. Iako "kinky" (nastrana) scena postoji u Beogradu već duže vreme, Akademija je zvanično oformljena pre nešto više od dve godine – rekla je za "Telegraf" domina, koja se predstavlja pod pseudonimom BolimTe i objašnjava da je igra dominacije, pre svega, psihološka kategorija.

Takođe, ona je napomenula da je prihvatanje i izdržavanje bola, ali i poniženje upravo okidač za gašenje ega i susret sa samim sobom.

– Čovek je čudno biće, ponekad mu je potrebno da se nađe u ulozi psa kako bi morao da se oslobodi. Zvuči paradoksalno da nekog moraš da vežeš da bi ga oslobodio, ili da poniziš da bi ga ojačao – kaže BolimTe za "Telegraf".

Komentari (1)

Vanna

07.02.2016 11:21

Alal vera na nepismenosti...... onaj ko je ovo pisao izmesao je cirilicu i latinicu...Ako su novine pune ovakvih gresaka, sta je ostalo za narod??????????????