Želi da mu i sin  podari unučiće:  Goca, Mihajlo  i Šaban
Milorad Milanković
Želi da mu i sin  podari unučiće:  Goca, Mihajlo  i Šaban

Milorad Milanković

Goca, Mihajlo i Šaban Šaulić, Foto: Milorad Milanković

Mihajlo je u novogodišnjoj noći sve vreme đuskao i cepao viski, a devojka sa kojom se provodio trudila se da mu raspoloženje bude na nivou. I mada je tata Šaban potegao sve veze kad je saznao da mu je policija privela sina, ipak nije uspeo da ga iščupa iz pritvora.

Veseo: Mihajlo Šaulić

P. Dedijer

Mihajlo Šaulić, Foto: P. Dedijer

- Mihajlo je sa društvom bio na Šakovom nastupu i baš su se lepo provodili! Za njihov sto stizale su flaše i flaše pića, dosta se popilo, a Mihajlo je kada su krenuli osećao da je ipak sposoban da sedne za volan. Nedaleko od hotela zaustavila ga je policija i kada je naduvao preko 1.5 promila, odredili su mu zadržavanje kako bi se otreznio. Prijatelj koji je bio sa njim u kolima javio je njegovoj mami Goci šta se dešava i ona je odmah obavestila Šabana koji je pokušao da spase sina, ali mu to nije pošlo za rukom. Kada je nakon 14 sati napustio stanicu, Šaban mu je rekao da se nada da se opametio i da mu više neće pasti na pamet da vozi pijan - ispričao je izvog "Stara".

Komentari (5)

miki

05.01.2017 10:26

Sta ima da ga spasava od policije kad je tamo 100 % bezbedan u zatvoru? Sa 1,5% alkohola u krvi ne bi daleko dogurao i treba da zahvali policiji sto su mu spasli zivot.Saban treba da donira policiji malo alkometara u znak zahvalnosti a ne da trazi veze i uci sina pogresno da se sve vezom moze resiti.

stevan

05.01.2017 13:29

mogo bi i tata malo da odlezi a ne da ga policija pusti ,. ovo je ?pravna država...

Moje cutanje skupo kosta

05.01.2017 17:13

Deca poznatih i bogatih u Srbiji su potpuno poludela od para.

Mirka

06.01.2017 00:29

Jos jedan u nizu bahate, pijane dece poznatih roditelja koji ce da sedne u auto i u alkoholisanom stanju da unakazi nekog ili nedaj boze ubije. Ne bi ga ja pustila bar tri dana iz zatvora, pa neka mu se malo gu...a smrzne tamo.

nedjo

06.01.2017 00:41

da nema tatu sabana,on bi bio shaban