majka i ćerka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Šestogodišnja ćerka Viktorije Kolijer, Izabela, prošle nedelje je bila kažnjena nakon što je upala u nevolje u školi. Kao kaznu, Kolijer je naterala svoju svoju ćerku da napiše „Napraviću bolje izbore“ na listu papira.

Ispostavilo se, nekoliko redova niže, da je šestogodišnjakinja zaista napravila bolji izbor.

Kolijerin prijatelj, Noe Arelano, podelio je neprocenjivu kaznu na Redditu gde su korisnici društvenih medija bili impresionirani genijalnošću šestogodišnjakinje.

Nakon što je četiri puta pravilno napisala liniju, odlučila je da je prečica bolji izbor i nacrtala je nekoliko vertikalnih linija pravo niz stranicu. Zatim je nastavila izvršenje kazne tako što je samo dodavala potrebne crtice, oblike i dodatna slova da dopuni rečenice.

Reč „izbori“ naizgled se pretvorila u „izbore“, ali je možda Izabela nameravala da kombinuje slova „c“ i „e“ kako bi joj uštedela još više vremena.
 

Kolijerova je za Hafington post rekla da je Izabela ranije upala u nevolju u školi i da se nadala da će je naučiti lekciju. Međutim, kada je videla šta je Izabela napisala, nije se naljutila. 

Ona je zapravo pohvalila devojčicu što je, kako kaže, uradila upravo ono što je tražila.

„Efikasnost je vrednost kojoj se divim i ovo je zaista bio njen način da to uradi“, priseća se Kolijerova postupaka svoje ćerke. Šestogodišnjakinja, rekla je Kolijer, ima slobodan duh i često ima glupe odgovore, komentare i pitanjam piše huffpost.com.

,,Izabelina zabavna ličnost definitivno čini stvari zanimljivim'', rekla je Kolijerova.

„Naš dom nikada nije dosadan i ja sam srećna mama“, rekla je.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da možete da se pretvorite u bilo koju životinju na jedan dan, koju životinju biste izabrali? 🦁 #alo #alodnevnenovine #aloonline #fypシ゚viral #fypシ #viralvideo #fy #zivotinje ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading